Nem túl hízelgő, de ezért vált el 87 éves korában Vitray Tamás

Vitray Tamás
Göd, 2017. október 31. Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, főszerkesztő, riporter, kiváló művész gödi otthonában 2017. október 31-én, közelgő 85. születésnapja előtt. MTI Fotó: Czimbal Gyula
Vágólapra másolva!
Vitray Tamás 2019 novemberében jelentette be, hogy 32 év után válik harmadik felségétől, Kállay Bori operettszínésznőtől. A nyilvánosságot elengedni képtelen, kacskaringós politikai múltú egykori riporter az utóbbi időben ismét magánélete részleteivel kezdett haknizni. Ezúttal a Star magazinban látta meg a lehetőséget, hogy megszólaljon.
Vágólapra másolva!

A Star Magazint a Femina idézte.

- mondta az ősz elején.

Most bővebben is mesélt, többek között azt, hogy a vagyonmegosztásnál is nagylelkű volt, csak hogy minél előbb kiléphessen a házasságból.

Vitray Tamás riporter elégedetten mosolyog az MTI felvételén Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Ha túljutunk az öndicséreten - ismer-e valaki nagylelkűbb embert, mint a zavaros politikai múltú Vitray Tamást? -, jönnek a részletek.

"Ha egy házasság eljut idáig, kár keresni a bűnöst. Mindig mind a kettő hibás valamennyire, mindkettő tesz bele, biztosan most is így volt. Ennek meg kellett történnie. Valahogy úgy éreztem, máskülönben a nyugodt éveimet lopom el. (...) Biztos hibáztam én is, de amikor azt kellett éreznem, hogy

beláttam, ez nem is nagy baj, mert tudtam, valahol engem keresnek, és rám várnak" - vallotta be.

Varga Zoltán vörösbáró bulvárújságjában pedig már arról értekezett, hogy meg is találta szíve új választottját.

Tehát, ami új információ: az operettszínésznőnek elege lett Vitrayból, idegesítette.

Az utóbbi időben azért foglalkoztunk Vitray Tamással, mert 90. születésnapja alkalmából a baloldali propagandalapnak, a hvg-nek adott interjút, ahol a kommunista diktatúra idején játszott, felemelőnek nehezen nevezhető szerepét megint másként mesélte el. Erről Mező Gábor történész nyilatkozott az Origónak. De felidéztük a nagyszerű partiumi focista, Szenes Sándor kerek születésnapja alkalmából, hogy románozta le Vitray két percen belül háromszor is a magyar fiatalembert. Egy másik magánéleti haknijáról pedig itt írtunk.