Vitray Tamás 2019 novemberében jelentette be, hogy 32 év után válik harmadik felségétől, Kállay Bori operettszínésznőtől. A nyilvánosságot elengedni képtelen, kacskaringós politikai múltú egykori riporter az utóbbi időben ismét magánélete részleteivel kezdett haknizni. Ezúttal a Star magazinban látta meg a lehetőséget, hogy megszólaljon.

A Star Magazint a Femina idézte.

Úgy alakult, hogy egyszerűen nem volt szabad folytatnunk, mert nem vezetett volna semmi jóra. Hogy a másik fél hogyan gondolkozott, nem tudom, mert nem kérdeztem - mondta az ősz elején.

Most bővebben is mesélt, többek között azt, hogy a vagyonmegosztásnál is nagylelkű volt, csak hogy minél előbb kiléphessen a házasságból.

Vitray Tamás riporter elégedetten mosolyog az MTI felvételénForrás: MTI/Czimbal Gyula

Úgy jöttem el, hogy mindent magam mögött hagytam. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egy szál pendelyben, minden nélkül távoztam, de nevetségesen tárgyalókész voltam.

Ha túljutunk az öndicséreten - ismer-e valaki nagylelkűbb embert, mint a zavaros politikai múltú Vitray Tamást? -, jönnek a részletek.

"Ha egy házasság eljut idáig, kár keresni a bűnöst. Mindig mind a kettő hibás valamennyire, mindkettő tesz bele, biztosan most is így volt. Ennek meg kellett történnie. Valahogy úgy éreztem, máskülönben a nyugodt éveimet lopom el. (...) Biztos hibáztam én is, de amikor azt kellett éreznem, hogy az irántam addig tanúsított érzelmek valamiért megfogyatkoznak, és eljutottam oda, hogy úgy éreztem, útban vagyok.

beláttam, ez nem is nagy baj, mert tudtam, valahol engem keresnek, és rám várnak" - vallotta be.

Varga Zoltán vörösbáró bulvárújságjában pedig már arról értekezett, hogy meg is találta szíve új választottját.

Tehát, ami új információ: az operettszínésznőnek elege lett Vitrayból, idegesítette.

Az utóbbi időben azért foglalkoztunk Vitray Tamással, mert 90. születésnapja alkalmából a baloldali propagandalapnak, a hvg-nek adott interjút, ahol a kommunista diktatúra idején játszott, felemelőnek nehezen nevezhető szerepét megint másként mesélte el. Erről Mező Gábor történész nyilatkozott az Origónak. De felidéztük a nagyszerű partiumi focista, Szenes Sándor kerek születésnapja alkalmából, hogy románozta le Vitray két percen belül háromszor is a magyar fiatalembert. Egy másik magánéleti haknijáról pedig itt írtunk.