Bari Laci a végső finálé előtt esett ki a Sztárban sztár leszek! versenyéből és a Mokkában elárulta, van-e benne rossz érzés emiatt, és hogyan érez ezzel kapcsolatban. 

Bari Laci balesete miatt korlátozva volt a színpadon és az adásokban is láthatták a nézők, hogy ülve tudja csak előadni a produkcióit. Ez nagy hátrány volt a többi versenyzővel szemben, de ezen az énekes már nem bánkódik. Bari Laci elárulta a Mokkában, hogy a korlátozott helyzetéből is próbálták a legtöbbet kihozni a koreográfusokkal, és hisz abban, hogy ennek az egésznek így kellett történnie. 

Megkapom a kommentekben, hogy nem tanultam koreográfiát, de ez nem igaz. Mi dolgoztunk ezzel, csak nem tudtam lábra állni. Én is gondoltam arra, hogy milyen jó lett volna állni, de erre meg nem szabad gondolni, mert mi lett volna ha. Ennek így kellett lennie."

Bari Laci a sok szerep után most próbál visszatalálni önmagához, és elárulta, hogy máris belevetette magát a munkába, dalszövegeket ír.

Olyan gátakat szabadított fel bennem a műsor, amiket soha nem gondoltam volna" - mondta Bari Laci a Sztárban sztár leszek!-beli szerepléséről.