Bodrogi Gyula az elmúlt időszakban többször volt kórházban, de jelenleg kitűnő egészségnek örvend.

Bodrogi Gyula jelenleg jól érzi magát, saját autójával jár dolgozni és legújabb rendezésén munkálkodik. "Munkával telnek a napok, most éppen a Karinthy Színházban próbálunk új darabot, meglátjuk, mi lesz belőle. December 29-én pedig ismét bemutatjuk az Egy szoknya, egy nadrág című előadást, ami az én rendezésemben kerül a József Attila Színház színpadára" - nyilatkozta a színművész, kinek jó formájának fenntartásában nagy segítségére van a családja és a színházi közeg is.

Az én koromban már csak totyog az ember, a színház falain belül, a reflektorfényben viszont valósággal repked. Mindmáig autóval járok a próbákra és az előadásokra egyaránt, hiszen az egészségi állapotom kiváló. Ez a fajta önállóság, illetve a családom és a színházi közeg jó formában tart, nincs okom panaszra" - mesélte a Sorry! magazinnak.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A rendezés is közel áll a szívemhez, ám az teljesen más terület. Bár ha rendezek, mindig az a célom, hogy a szereplők a lehető legjobbat hozzák ki magukból és jól játsszanak. Nekem az a lényeg, hogy a közönség tudja követni és szeretni őket

– idézte Bodrogit a Bors.