Egyre több nézőt háborít fel Visváder Tamás viselkedése a Farm VIP idei évadában. A kritikákat elsősorban Kulcsár Edina elhagyott férje, Csuti miatt kapja, ugyanis kezd a két férfi között egyre inkább elmérgesedni a viszony. 

Visváder Tamás első komolyabb tévés bemutatkozása a Farm VIP legújabb évadában látható. A férfi a műsor kezdete óta a sárga csapatot erősíti, eleinte magára vállalta a csapat vezetését is, viszont egy ponton átadták a csapatkapitány szerepet Csutinak, ami azóta is szúrja Visváder szemét.

Visváder és Cooky régóta jó barátokForrás: TV2

Vajna Tímea sógora sokat kritizálja Csuti viselkedését, mert szerinte nem jól vezeti a csapatot és ennek a véleményének többször hangot is adott már a csapattársai előtt. A legnagyobb sérelme az volt csapattársa irányába, hogy azokat az embereket cserélte el Vajtó Lajossal, aki hozzá a legközelebb álltak. 

A Csuti és Visváder közötti vita óriási indulatokat szült a nézők között is, sokan támadják Visváder Tamást, akinek azt is többen felhánytorgatták, hogy Vajna Tímea sógoraként vált ismertté.

Senki nem lenne, ha nem épül be a Vajna-klánba! Onnantól datálódik ismertsége, de már nagyon elszállt magától" –  idézi a Ripost az egyik kommentelő véleményét.

Eddig is utálatos volt. Egy felkapaszkodott Vajna rokon" – írta egy másik, szintén a férfi sógornőjére utalva.

De olyan is volt, aki védelmébe vette Visváder Tamást, mondván, hogy teljes mértékig jól látja a helyzetet a csapatával kapcsolatban.

"Akinek van esze, ki meri mondani a véleményét és nem egy sablonos celeb, az már utálatos...én őt bírom a legjobban és szerintem a legjobban látja át a dolgokat..." – vette védelmébe Visvádert az egyik hozzászóló.

Völgyi Zsuzsi, Visváder Tamás és Csuti a Farm VIP-benForrás: TV2