Bogi a második helyen végzett A Nagy Ő-ben, Árpa Attila Toszkánában mondta meg neki, hogy nem akar tőle semmit. A nő most a közösségi oldalán mesélt a TV2 műsoráról.

"Egy fejezet végéhez érkeztünk. Hosszú, eseménydús hetek állnak valamennyiünk mögött. Érzelmi hullámvasút, amire felszálltunk. Volt, hogy az örömtől, volt, hogy a szomorúságtól, csalódottságtól potyogtak a könnyeink. Egy biztos, őrült kalandot éltünk meg, és csak a jóra emlékezünk vagy nem. Na, de komolyra fordítva a szót, egy hatalmas önismereti út volt, és hálás vagyok, amiért részese lehettem ennek a tanulságos, olykor nehéz, de túlnyomó többségben vidám, önfeledt boldog kalandnak, amivel mindenképp gazdagodtam, és sokat tanultam belőle. Rengeteg jó embert ismerhettem meg, és a lányokon kívül gondolok most itt a stábra, akiknek borzasztó sok munkája volt abban, hogy megörökítsék a mi pillanatainkat. Egy szónak is száz a vége, szomorúságnak helye nincs, sőt, hálával megyek tovább utamon" - írta Bogi, aki végig nagyon biztos volt abban, hogy ő lehet Árpa Attila új barátnője.

Kattintson a képre, galéria nyílik Bogi szexi képeiből!Forrás: TV2

"Azoknak, akik az elmúlt hetekben és a mai este is velem voltak, szerettek, szurkoltak, és elhalmoztak szebbnél szebb üzenetekkel, akiknek nem kell bizonygatnom, mennyire vagyok jó vagy mennyire sem, akik átlátnak a szűrőn, azoknak hatalmas köszönet és ölelés, remélem, egyszer viszonozni tudom Nektek, amit én kaptam tőletek ismeretlenül is! Ti se változzatok meg, mert oly kevés az, aki feltétel nélkül a jót zúdítja a másikra a sz*r helyett" - üzente.