Második terhességéről beszélt a 43 éves Fresh Viki

Fresh Viki
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, az egykori Fresh lánycsapat fekete hajú szépsége, Gyulai Viki második gyerekét várja. Az énekesnő nagyon energikus, jól érzi magát a bőrében.
Vágólapra másolva!

Az énekesnőnek már van egy kisfia, aki szintén nagyon örül a második babának. "Úgy gondolom, ez már az a kor, amikor nem kell tartanom a testvérféltékenységtől, hisz Samu már okos nagyfiú, sok mindent megért. Kicsit tartottam tőle, hogy fogadja majd a kistestvér érkezésének hírét, de nagyon lelkes. Sokszor puszilgatja a hasam, nagyon várja már a kicsi érkezését" - mesélte a Blikknek Fresh Viki. Mint kiderült, a baba tavasszal érkezik majd, ám a nemét egyelőre nem szeretnék elárulni.

Forrás: Fresh Viki/Instagram

Nem foglalkoztatja, hogy a második gyermekének negyven fölött ad majd életet, sőt, úgy érzi, most még energikusabb, mint az első terhessége alatt.

Most járok a második trimeszterben, és szerencsére ezúttal is elkerültek a rosszullétek, akárcsak az első várandósságom során. Egy kis fejfájást és fáradékonyságot leszámítva az elején, az égvilágon semmi bajom nem volt" - tette hozzá.