Mint írtuk, az egykori Fresh lánycsapat fekete hajú szépsége, Gyulai Viki második gyerekét várja. Az énekesnő nagyon energikus, jól érzi magát a bőrében.

Az énekesnőnek már van egy kisfia, aki szintén nagyon örül a második babának. "Úgy gondolom, ez már az a kor, amikor nem kell tartanom a testvérféltékenységtől, hisz Samu már okos nagyfiú, sok mindent megért. Kicsit tartottam tőle, hogy fogadja majd a kistestvér érkezésének hírét, de nagyon lelkes. Sokszor puszilgatja a hasam, nagyon várja már a kicsi érkezését" - mesélte a Blikknek Fresh Viki. Mint kiderült, a baba tavasszal érkezik majd, ám a nemét egyelőre nem szeretnék elárulni.

Forrás: Fresh Viki/Instagram

Nem foglalkoztatja, hogy a második gyermekének negyven fölött ad majd életet, sőt, úgy érzi, most még energikusabb, mint az első terhessége alatt. 

A mostani babavárás teljesen más, mint amikor Samuval voltam várandós. Egyrészt azért, mert nincs annyi időm, hisz már van egy ötévesem, aki rengeteg energiát igényel, másrészt pedig valahogy sokkal energikusabb vagyok. Most járok a második trimeszterben, és szerencsére ezúttal is elkerültek a rosszullétek, akárcsak az első várandósságom során. Egy kis fejfájást és fáradékonyságot leszámítva az elején, az égvilágon semmi bajom nem volt" - tette hozzá.