Molnár Gusztáv gyerekkori barátjába szeretett bele felesége, és már az első közös karácsonyukra készülnek.

Molnár Gusztáv elveszítette munkáit, majd egyre jobban elhatalmasodott rajta az alkoholizmusa és depressziója. A szakmai és a magánélete is tönkrement, elvonón kezelik. Míg ő egyre rosszabb állapotban van, a felesége összejött az egyik régi barátjával.

Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram

Vivien elárulta, hogy régóta ismerik egymást, de korábban soha nem akartak semmit egymástól, csak baráti kapcsolat volt köztük. Aztán valami mégiscsak megváltozott bennük.

Ott volt mellettem a nehéz időszakokban, mindent végignézett, támogatta a kapcsolatunkat és a kapcsolatunk helyreállítását is. Végighallgatott, segített mindenben nem csak nekem, Guszti családjának is. Aztán egyszer csak az volt, hogy beszélgettünk, és kérdeztem, hogy miért nem vagy itt mellettem?

– osztotta meg.

Forrás: Fazekas Vivien/Instagram

Valahogy átbillent mindkettőnkben. Valamilyen szinten sérült voltam én is, meg neki is van egy múltja, de az a fontos, hogy mertünk nyitni egymás fele, mertünk bizalmat szavazni a másiknak

– mesélte.

Most az első közös karácsonyukra készülnek, hármasban lesznek Vivien kisfiával. Meg fogják látogatni Vivien szüleit Budapesten, de Komáromba is elutaznak a férfi családjához - írja a Bors.