Diana és Dodi Al-Fayed titkos viszonya nagy botrányt okozott a brit királyi családban, de most kiderült, hogy Al-Fayednek Dianán kiívül is volt egy szeretője. 

Diana próbálta titkolni szerelmi viszonyát az arab származású orvossal, Dodi AL-Fayeddel, de a végzetes balesetekor is a férfival volt. Fayednek viszont volt egy másik viszonya is, mégpedig egy angol modellel. Annie Cardone 1996-ban ismerkedett meg a férfival egy bárban - írja a The Sun. 

Hihetetlenül tapintatos, szeretetteljes és édes férfi volt. Rendkívül szenvedélyes és intenzív. Szerettük egymást, és álmomban sem gondoltam, hogy más nő is lesz az életében" - mondta Fayedről a ma 57 éves modell. 

Annie Cardone napjainkbanForrás: The Sun

Cardone így emlékszik vissza megromlott viszonyukra Diana szeretőjével.

Csendesebb lett, visszahúzódóbb, tudtam, hogy valaki közénk állt, de mindaddig, amíg, nyilvánosságra nem került a kapcsolatuk, sejtelmem sem volt, hogy Diana az. Csak amikor 1997 nyarán nyilvánosságra kerültek a francia Riviérán készült közös fotók, akkor döbbentem rá: Dodi egyszerre járt mindkettőnkkel. Ráadásul biztosan állíthatom, hogy a viszony akkor már hónapok óta tartott" - mesélte a brit bulvárlapnak a nő.

Annie Cardone fiatal modellkéntForrás: The Sun

Amikor hírét vettem a kapcsolatuknak, meglehetősen bosszús lettem, nem hittem el, hogy képes volt megcsalni, aztán szakítottam vele, és belenyugodtam, hogy Diana elvette tőlem. Ő azonban később vissza akarta könyörögni magát hozzám: sírt, zokogott, hogy adjak neki még egy esélyt, de nem hatott meg.

Diana hercegnő és Dodi Al-FayedForrás: The Sun

A modell ma már bánja, hogy nem fogadta vissza a férfit, mert így talán Diana hercegnő és Fayed is megúszhatta volna a halálos autóbalesetet.