Meglepő, kivel tölti az idejét Árpa Attila új barátnője - képek

Árpa attila a nagy ő bachelor
Vágólapra másolva!
A hét elején derült ki, hogy végül Nyergesi Tímeát választotta párjának a Nagy Ő, azaz Árpa Attila. A páros azóta még nem állt kamerák elé közösen, de csütörtökön megtudhatjuk, hogy mi történt velük azóta. Nyergesi párjával nem mutatott még közös fotót, de elárulta, hogy valakivel nagyon jó viszonyt ápol a műsorból és sok időt töltenek együtt.
Vágólapra másolva!

A Nagy Ő villájában szövődtek ideiglenes barátságok a lányok között, azonban egyik sem tűnt tartós és őszinte kapcsolatnak. Nyergesi Tímeához sokan azért sem közeledtek, mivel Árpa Attila már a műsor elején közel került hozzá, ezért sokan féltékenyek voltak a szőke lovásznőre. Végül kiderült, hogy nem ok nélkül, hiszen ő rabolta el a Nagy Ő szívét.

Árpa attila a nagy ő bachelor
a nagy ő bachelor
Árpa attila a nagy ő bachelor
a nagy ő bachelor
Árpa attila a nagy ő bachelor
a nagy ő bachelor

Nyergesi Tímea most mégis egy villabéli lány társaságában látható, akivel a műsor után kerültek közelebb egymáshoz. A győztes lány barátnője nem más, mint Rátkai Mimi, akit bár sokáig tartott benn Árpa Attila, végül rájött, hogy nincs bennük túl sok közös és a finálé előtt haza is küldött. Bár a villában Mimi és Fruzsi voltak egymás bizalmasai, végül mégis Timivel barátkozott igazán össze. A barátságkötés nem meglepő A Nagy Őben, szinte minden évadban köttettek már szoros barátságok.

Rubint Rékánál is együtt jártak edzésen Forrás: Rátkai Mimi Instagram
Összebarátkozott Árpa Attila két barátnője, már korábban is mutattak közös fotót Forrás: Rátkai Mimi Instagram