Meglepő dolgot mondott Árpa Attiláról új barátnője, a nagymellű lovászlány, Timi. 

A Nagy Ő győzeteseként jobban ismeri Árpa Attilát, mint az összes többi lány, és el is mondta mit tapasztalt a műsor után a színésszel kapcsolatban. Timi szerint Árpa Attila még mindig nem zárta le volt feleségével, Tomán Szabinával való 12 évig tartó viszonyát. 

Szabinát nem ismerem, de nem is igazán érdekel. Elvileg ő már a múlt, viszont azon nagyon meglepődtem, amikor Attila előrukkolt a műsorban egy olyan dallal, amit Szabinának írt. Nem tudom, mennyire zárta le a házasságát magában, lehet, még ott van benne valami nagyon mélyen, mindenesetre nekem nem beszélt róla, és én sem hasonlítgatom magam a volt nejéhez. Persze, miért is tenném, látszólag semmi hasonlóság nincs közöttünk. Az idő pedig úgyis eldönti, mennyire illünk össze Attilával" - mondta Timi. 

A Nagy Ő TimijeForrás: TV2

Sokan kritizálják Árpa Attila döntését, és azt gondolják nem illenek össze Timivel. Az egykori női Nagy Ő, Molnár Anikó is elmondta mit gondol a témáról:

Őszintén szólva, nem sok esélyt látok arra, hogy Attila, a nagy nőfaló, majd 19 lány közül találja meg azt az egyet, aki mellett elköteleződik. Volt felesége, Tomán Szabina mellett egyébként sem lehet labdába rúgni, kíváncsi vagyok, lesz-e valaki, aki felér hozzá. Aztán az is lehet, hogy Attila majd egy huszonéves, a szárnyait bontogató lányt választ magának. Ki tudja, elég megfoghatatlan, kiismerhetetlen, érdekes egyéniség" - mondta a Storynak Molnár Anikó.