A plasztikáztatásban sokszor nincsenek határok, Hollywoodban pedig ez különösen igaz. Az alábbi hírességek az évek során annyira túlzásba estek a műtétekkel, hogy valódi szörnyetegekké torzultak. Olyan is van köztük, aki konkrétan az eltúlzott plasztikai műtétei miatt lett híres. 

Donatella Versace

Az olasz divat nagyasszonya az egyik elrettentő példa a túl sok műtétre. Donatella Versace vonásai teljesen eltorzultak, és már csak nyomokban emlékeztet természetes önmagára. A most 67 éves nő bőre annyira sima lett, hogy eltűnt minden mimikája, a szája olyan vastag, hogy inkább félelmetes, mint szexi.  Magáról képet csak ritkán oszt meg, ha fénykép készül róla, általában más hírességekkel pózol azokon. 

 Priscilla Presley

Elvis Presley egykori felesége érthetetlen okból torzította el szép vonásait. Priscilla Presley már gyerekként is legendásan szép volt, nem véletlen, hogy Elvis 14 évesen beleszeretett. Azonban miután férje meghalt, Priscilla Presley nem bírta elviselni az öregedést, és többszörösen is kés alá feküdt. Az eredmény riasztó, és mimikája neki sincs már. A 77 éves Priscilla Presley már maga is bánja a sok műtétet, de arca már soha nem lesz ugyanolyan, mint a beavatkozások előtt volt. 

 Dolly Parton

A 76 éves énekesnő, akihez Whitney Houston legnagyobb slágere, az I Will Always Love You eredetileg köthető, valódi plasztikszörny lett. Parton a 90-es években kezdte el plasztikáztatni az arcát, a fiatalság jegyében. Mindig is nagyon karakteres külseje volt. Feltupírozott haja, erős sminkje, feltűnő ruhái, hosszú körmei, kontrasztban álltak a country zene visszafogottságával, de ő ettől volt jelenség. Dolly Parton ráncfelvarráson, szemhéjműtéten, botoxkúrán, orrműtéten és mellműtéten is átesett már.  

 A cikk folytatásáért lapozzon!