Vajtó Lajos elárulta legnagyobb csalódását. A Farm VIP játékosa nem szépítette a dolgokat. 

Vajtó Lajos a Storynak mesélt arról, hogy soha nem csalódott még senkiben akkorát egész életében, mint Görgényi Fruzsinában. A színésznővel kapcsolatban hallott már rossz dolgokat, de nem akart előítéletes lenni vele szemben, ezért hagyta, hogy ő maga tapasztalja meg, milyen ember is a játékostársa. 

Életem legnagyobb csalódása Görgényi Fruzsina. Bár korábban már volt, aki figyelmeztetett, hogy vigyázzak vele, mert kétszínű, engem nem érdekelt, ki mit mond. Úgy voltam vele, hogy legfeljebb megtapasztalom. Mindannak dacára, hogy átvert minket, kamusírt, és összevissza hazudozott, én jó szívvel befogadtam a piros csapatba, mégis újra és újra átejtett és hátba szúrt minket" - mondta Vajtó. 

Görgényi Fruzsina a Farm VIP-benForrás: TV2 Sajtószoba

Majd így folytatta:

Az egyik feladat után például, amikor kecskéket kellett befogni, Fruzsi odajött hozzám és Völgyi Zsuzsihoz panaszkodni, hogy Dudás Miki kicsavarta a kezéből az egyik kecskét, mire én természetesen egyből a védelmére keltem és számonkértem Mikit. Ebből persze egy jókora összefeszülés lett, majd Fruzsika, hogy mentse az irháját, később letagadta az egész kavarást, és azt állította, hogy ő nem is mondott nekünk ilyet. A kétszínűség nem színészet, nem véletlen, hogy mint színészt eddig nem ismertem" - mesélte őszintén az üzletember.