Reménykedtünk, hogy csak simán hülye vagy - felidegesítette Bíró Icát vacsoravendége primitívsége

Bíró Ica
Vágólapra másolva!
Az egykori Metal Lady reagált Nagy Alekosz szavaira, aki állítólag emberkísérletet végzett a Hala tortán öt forgatási napján.
Vágólapra másolva!

A Hal a tortán a TV2 egykori sikerműsora volt. A koncepció egyszerű: adott egy ötfős csapat, minden este más főz, ő látja vendégül a másik négyet. Esznek, adomáznak, esetleg zenélnek vagy játszanak valamit, a végén pontoznak, van heti nyertes is persze. Ez a gasztroreality tért most vissza a SuperTV2-re és a TV2 Séf csatornára.

A héten is öten főztek és vendégelték meg egymást. Horváth Évát jól kiborította és megsértette Nagy Alekosz, nem is egyszer, mert olyan adás is volt, ahol a sok okoskodás hallatán a volt szépségkirálynő inkább lefeküdt pihenni. Alekosz később arról beszélt, hogy emberkísérletet végzett, ezzel pedig alaposan felbőszítette Bíró Icát.

Bíró Ica Forrás: TV2 Sajtószoba

Na erre ment ki Alekosz alakoskodása! A botrányhős szándékos újraélesztése miatt kellett elviselni a csapatnak az undokságait, a froclizásait, a sértő megjegyzéseit. Nem a magam nevében írom le, mert engem úgy, ahogy engem megkímélt! Tudod, Alek, a világ akkor lesz sokkal jobb hely, ha egymást tiszteljük és igyekszünk boldoggá tenni másokat, magunkhoz képest a legjobb szándékkal” – írta a Facebookon Bíró Ica.

Reménykedtünk, hogy csak simán hülye vagy... de nem ! A kajával nem kísérletezel, oké, ez szép, de velünk, embertársaiddal igen? És ez szerinted helyes út?” - tette fel a kérdést.

„Kár, hogy csalódni kellett. Egy embernek tudnia kellene, hogy mi, mit ér meg neki! Te minket eladtál a botrányhősödért… Bravó! Én most szomorú lettem. Remélem a sors tudja a dolgát!” - fejezte be mondandóját.