Beperelné Szorcsik Vikit a Farm VIP másik játékosa

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben
Vágólapra másolva!
Mischinger Péter hosszú nyílt levelet írt a Farm VIP másik szereplőjének, Szorcsik Vikinek: bocsánatkérést követel tőle, és ígérete szerint be is pereli, ha nem kapja meg.
Vágólapra másolva!

A Farm VIP-ben látott Mischinger Péter a közösségi oldalain tett közzé egy nyílt levelet, amelyet korábbi játékostársának, Szorcsik Vikinek címzett.

Mint írtuk, a két szereplő csúnyán összeveszett a műsorban, Viki pedig azt is mondta, hogy fél, a férfi fizikailag is bántani fogja: "Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el" – hangzott el a szájából egy ilyen mondat is.

Péter már akkor becsületsértést és rágalmazást emlegetett, most pedig kijelentette, hogy kész perelni is Vikit, ha nem kér tőle nyilvánosan bocsánatot. Szerinte Viki a kijelentéseivel az ő jó hírével, sőt karrierjével játszott – hiszen egy olyan multinál vezető, amelynek alapelve az empátia, emellett harci bemutatókon is részt szokott venni.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben Forrás: TV2

"Elvárom, hogy Viki nyilvánosan bocsánatot kérjen, és (noha a TV már megtette a műsorral), tisztázza az engem ért valótlan vádakat. Barátok nem leszünk, és nem fogom meghívni az otthonomba teázni, de egy műsorban még szerepelhetünk. Nem célom Vikinek kárt okozni, mert mint mondtam, ő is hibázhat. Ha ezt megteszi, nem indítok rágalmazási pert és nem fogom feljelenteni. Ellenkező esetben viszont a jogi lépés az egyetlen eszközöm, hogy ki legyen mondva: ez nem fér bele a társadalmi normákba" – zárta az írását Péter.