Visváder Tamás meglepő nyilatkozatot tett

Visváder Tamás
Vágólapra másolva!
Visváder Tamás és Cooky a Mokka vendégei voltak, ahol meglepő nyilatkozatot tettek. 
Vágólapra másolva!

Ahogy írtuk is, Palácsik Lilla férje úgy esett ki a Farm VIP műsorából, melyre még nem volt példa eddig. Önként kellett feladnia a játékot. Visváder Tamást először megcsípte egy méh, majd egy darázs is. Keze emiatt rossz állapotba került, és félve a fertőzéstől úgy döntött, távozik a játékból. Aznap barátja, Cooky is kiesett a Farmból, de ő egy játékban lett utolsó, ezért kellett távoznia. Visváder Tamás a Mokkában elárulta, hogy örült, hogy hazamehetett és azon is sokat gondolkozott eleinte, egyáltalán elvállalja-e a Farm VIP-ben való szereplést. Végül Cooky győzte meg, hogy mondjon igent.

Nekem könnyebb is volt kijönni, mint Cookynak, mert kb. testvérpárrá alakultunk a műsorban" - mondta el Visváder.

Cooky hozzátette, hogy már a műsor előtt is nagyon jóban voltak, de a Farm óta csak erősödött a viszonyuk. Ezért is siratta meg barátját a kiesésekor.

Cooky elmondta, hogy sok dologban hasonlóak Visváder Tamással. Mindketten családapák, okosak, szereteik a kihívást, mindketten vitték a csapatot előre, ők voltak a csapat lelkei. Visváder Tamás azt is elárulta a Mokkában, hogy teljes mértékben rendezték már műsorbeli konfliktusaikat másokkal, Csutival is szent a béke azóta.