Trágyalapátolás közben vallotta be Csuti Szorcsik Vikinek először, hogy szereti - videó

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
Habár a Szorcsik Viki és Kulcsár Edina elhagyott férje, Csuti közötti fellángolás hamar elmúlt, a Farm VIP műsorában még most láthatják a nézők, hogyan kezdődött a két sztár közötti fellángolás. A romantikusnak semmiképp sem, de őszintének annál inkább mondható vallomás után meglepő, hogy ilyen hamar zátonyra futott a kapcsolatuk.
Vágólapra másolva!

A Farm VIP lassan a végjátékhoz közeledik, már a piros és sárga csapat megmaradt játékosai is összeköltöztek. Így került közelebb egymáshoz Szorcsik Viki és Csuti, akik úgy tűnik, hogy szinte rögtön megtalálták a közös hangot.

Bár Szorcsik az Origónak bevallotta, hogy hosszú távon nem bizonyult életképesnek a kapcsolatuk, mert nagyon más elképzeléseik vannak, ez eleinte egyáltalán nem látszódott a pároson. Az első sokat sejtető és vicces jelenetben Csutit trágyalapátolás közben faggatta a színésznő arról, hogy kik állnak közel a szívéhez a csapatban.

Csuti meglepő választ adott, ugyanis a nők közül Szorcsikot említette, aki kínos nevetgélés közben fejtette ki, hogy nem érti, hogy miért épp az ő nevét mondta a férfi, bár végül így kerültek közelebb egymáshoz.