Zalatnay Sarolta akkorát esett, hogy elmozdultak a bordái

Zalatnay Sarolta
Az énekesnőnek és a szomszédainak is van biztosítása, így abban bízik, hogy megtérítik a kárát.
Vágólapra másolva!
75 éves lett Zalatnay Cini. Az énekesnő úgy érzi, a két legnagyobb ajándék, amit kaphatott, a lánya, Niki, illetve az új köntösbe csomagolt dala, amely már közelít a kétmilliós megtekintéshez. Az ünnepnapon még azt sem szegte kedvét, hogy egy szerencsétlen mozdulat miatt elesett, és a három éve eltört bordái is megsérültek.
Vágólapra másolva!

– A születésnapom előtti nap anyunál voltam kinn az óbudai temetőben, mert ilyenkor mindig az a szokás nálunk, hogy az anyukákat is köszöntjük – mesélte a Blikknek Zalatnay, aki meghitt, csendes születésnapra készül a lányával. – Niki főz majd, családias hangulatban ünneplünk. Noha korábban volt szó egy nagy Aréna-koncertről, ezt elhalasztottuk tavaszra.

Zalatnay Sarolta Life TV

Az énekesnő most nem is bánja, hogy nem kell színpadra lépnie, mert egy esés közben megsérült, a combját és a bordáit is fájlalja.

– A kétéves, hebrencs Panka vizslám után szaladtam, de szerencsétlenül léptem, és megcsúsztam. Féloldalasan estem el, és mivel fájtak az évekkel ezelőtt eltörött bordáim is, az orvos javaslatára megröntgenezték. Ott látszottak még a korábbi törések, és úgy látták, mintha elmozdultak volna egy kicsit, ezért most mindenképp óvatosabban mozgok – sóhajtott Cini.