Katalin hercegnéről is kitálalt Meghan Markle

Katalin hercegné és Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban már írtuk, Meghan Markle és Harry herceg egy dokumentumfilmben mesélik el, hogy miért és hogyan hagyták maguk mögött a brit királyi udvart és sok egyéb titokra is fény derül, melyeket ők maguk mesélnek el. Markle Vilmos herceg feleségéről is elárult egy-két kínos részletet.
Vágólapra másolva!

Az ünnepek előtt alaposan felkavarta az állóvizet Meghan Markle és Harry herceg dokumentumfilmje, melyben a királyi családról és távozásukról is mesélnek. Kiderült, hogy elsősorban azért hagyták el az udvart, mert sok negatív megjegyzést kaptak Markle származása miatt és ez nagyon fájó volt számukra. Markle és férje tudták, hogy gyerekeik érdekében nem hagyhatják annyiban, ezért döntöttek úgy, hogy most elmesélik a részleteket.

Meghan Markle és Harry herceg Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson Getty Images

Markle már a hírhedt Oprah Winfrey-interjúban is megemlítette Harry herceg sógornőjét, Katalin hercegnét, akit szintén értek támadások még korábban. Vilmos herceg felesége a megismerkedésük után nehéz időszakon ment keresztül, a sajtó sem kedvelte különösebben, még egy gúnynevet is ráaggattak.

Összehasonlították azt, amin én mentem keresztül azzal, hogy Katalint „Waity Katie"-nek gúnyolták, amikor arra várt, hogy Vilmos elvegye. Bár el tudom képzelni, hogy ezt nagyon nehéz volt átélni, a kettő nem ugyanaz. A gorombaság és a rasszizmus nem ugyanaz" – árulta el Meghan Markle Katalin hercegné gúnynevét, akit amiatt csúfoltak ezzel, mert sokáig várt arra, hogy Vilmos herceg megkérje a kezét.

Katalin hercegné és Vilmos herceg házasságkötése Forrás: AFP/John Stillwell