Mischinger Péter Szorcsik Vikiről: Egy ilyen rágalom egy egész életet tönkre tehet

Farm VIP, Szorcsik
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Mischinger Péter perrel fenyegeti Szorcsik Vikit, miután összevesztek a Farm VIP-ben. Bocsánatkérést követel, de nagyon úgy néz ki, hogy a színésznőnek esze ágában sincs ezt megtenni - a napokban így üzent egykori csapattársának. A sportolót megviselik az események, de úgy érzi, sokan mellette állnak.
Vágólapra másolva!

"Hittem magamban, hogy mérgemben sem mondtam semmi olyat, amivel én egy nőt megalázok, bántalmazok, az adás pedig csak megerősített ebben. Minden, amivel Viki rágalmazott, az saját magára igaz, sajnos" - mondta a sportoló, aki saját bevallása szerint nem lepődött meg a színésznő reakcióján, miután nyílt bocsánatkérésre szólította fel. Szorcsik Viki egy videóval válaszolt, amiben tudatja, kész felvenni a kesztyűt a sportolóval szemben.

Forrás: TV2

- magyarázta, hozzátéve, hogy nem csak magáért, másokért is kiáll azzal, hogy nem sétál el a történtek mellett.

"Magam és mások védelmében is teszem, amit teszek. Szeretnék precedenst arra, hogy ennek sem a civil életben, sem a képernyőn nincsen helye.

El tudom fogadni, hogy indulatból, taktikából, bármiből ez megtörtént, de legyen kimondva az igazság is, hogy nem tettem semmit, amit Viki állít. Hogy se most, se évek múltán senki se húzhassa azt rám, hogy tőlem félni kell, mert én nőket alázok, abuzálok!" - mondta a Storynak, bevallva, hogy megterhelő számára ez az ügy, de sokan támogatják.