Súlyos dologgal vádolja zenésztársát Curtis kórházban lévő barátja

Curtis
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, egy évvel ezelőtt kapott agyvérzést Kovács Zsolt, azaz Hibrid, a népszerű Teswér rapformáció alapítótagja. A fél oldalára lebénult férfi Curtis egyik közeli barátja újra jelentkezett közösségi oldalán és súlyos dolgokkal vádolta meg egyik korábbi zenésztársát és ezzel egyidejűleg bejelentette a formáció feloszlását is.
Vágólapra másolva!

A Hibrid művésznéven ismertté vált Kovács Zsolt kemény szavakat fogalmazott meg legutóbbi bejegyzésében a rapcsapata egyik tagja, Atis ellen. A rapper azt állítja, hogy a kórházban, amíg ő kiszolgáltatott, öntudatlan állapotban feküdt az agyvérzése után zenésztársa átverte őt. Szerinte Atis a helyzetet kihasználva hatalmas anyagi kárt okozott neki és hátbatámadta, hiszen ellopta tőle a formációhoz tartozó jogokat.

Curtis a lebénult rapper jóbarátja Forrás: Curtis Instagram

Ott kezdődött a történet, hogy regisztráltam egy YouTube csatornát 2006-ban, aztán alapítottam egy Teswér nevű csapatot 2018-ban és a klipjeinket, dalainkat a wmnd Youtube partnercégen keresztül feltöltöttem a saját csatornámra, ami hozta a bevételeinket, amiből tudtuk tovább finanszírozni a megjelenéseket. Hoztak a saját klipjeim, dalaim annyi bevételt, hogy teljesült a gyerekkori álmom, ami a zenéből való megélésről szólt...

– állítja közösségi oldalán megosztott bejegyzésében Kovács Zsolt "Hibrid".

Az állításokra a zenész társa, Atis is reagált, egyrészt egy nyilatkozatot is közzétett, másrészt Hibrid konkrét vádjaira is válaszolt.

Mutasd meg Hibrid azt a papírt, mert ez így nagyon gyenge, hogy kitalálgatsz rólam ilyen baromságokat. Ennél lejjebb nincs. Kötöttem egy szerződést a wmmd-vel. Viszont ahhoz neki semmi köze, hiszen nem is aláírásra jogosult személy ebben az ügyben" - reagált Atis a zenésztársa súlyos vádjaira egy Facebook-bejegyzésben.