Egyre nő a feszültség a Farm VIP-ben, ahogy a vége felé közeledik a műsor. A játékosok érzik már, hogy közel a cél, mindenki egyre inkább a győzelemre koncentrál. A legutóbbi farmgyűlésen már csak nyolcan ültek a kiválasztáson, ahol Völgyi Zsuzsit küldték párbajozni. 

A Farm VIP hetedik farmgyűlésén többen is kaptak útilaput, amikor választásra került, de a legtöbbet Völgyi Zsuzsinak sikerült megszereznie, akit a legnagyobb manipulátornak tartanak csapattársai. A kiválasztása után is sikerült ledöbbentenie mindenkit, amikor Szorcsik Vikit hívta ki magával tanácskozni.

Végül Völgyi Zsuzsi úgy döntött, hogy Szarvas Andit hívja ki párbajozni, aki erőpróbát választott a megmérettetésként. A két párbajozónak egy-egy vasrudat kellett kitartania, az nyert, aki legtovább tudta tartani. Végül Szarvas Andi adta fel a küzdelmet, aki könnyeivel küszködve távozott a Farm VIP-ből. 

A Szarvas Andi legszexibb fotóiból készült galéria megtekintéséhez kattintson a képre!Forrás: TV2

Valószínűleg egész másképp alakult volna a farmgyűlés végkimenetele, ha Görgényi Fruzsina nem szerzi meg magának a védettséget egy korábbi játékban. Demcsák Zsuzsa elmondta, hogy ez volt az utolós rendhagyó farmgyűlés, innentől kezdve felgyorsulnak az események a játékban.