Opitz Barbiért nagyon aggódott a családja, attól tartottak, hogy elrabolta, netán megölte a barátja. Az énekesnőt megtalálta a rendőrség, de kiderült, hogy tényleg nagy volt a baj, volt barátja megpróbálta elrabolni. A férfit elvitte a rendőrség, azóta is kihallgatják, az énekesnő is a rendőségen van, őt tanúként hallgatják ki. Összeszedtük, mit lehet eddig tudni.

Karácsony előtt egy nappal a családja elkezdte keresni Opitz Barbit, miután egy napja nem érték el, a telefonját nem vette fel. A közösségi médiában az énekesnő édesanyja és testvére is segítségkérő posztokat tett közzé, úgy sejtették, hogy Barbit a barátja elhurcolta.

Opitz BarbiForrás: Instagram/Opitz Barbi

A testvére, Georgina már az első posztjában is azt írta, hogy Barbit a barátja életveszélyesen megfenyegette, állítólag azt mondta neki, hogy megöli. Barbi tegnap szakított a barátjával, aki ezt követően halálosan megfenyegette, és rátörte a lakása ajtaját. Arra kényszerítette, hogy menjen vele Kókára vonattal, ahol a fiú is lakik. Azóta nincs róla hír. Az a fiú már többször is bántalmazta, fenyegette és zsarolta. Valószínűleg most is valami hasonló történtmondta Georgina az AC Newsnak.

Egy 19 éves tiktokkerről van egyébként szó, akit a TikTokon több mint 90 ezren követnek. A három évvel idősebb Barbival idén jöttek össze, de már pár hónap után úgy tűnt, hogy szakítottak, novemberben ugyanis eltűntek a közös fotóik a közösségi oldalakról. Nagyjából egy hét után közös videóval bizonygatták, hogy minden rendben van köztük. A fiú Instagram-oldalán egyébként a két legutóbbi poszt is Barbival kapcsolatos, legutóbb december 6-án kívántak "boldog mikit" egy csókolózós fotóval.

Opitz BarbiForrás: instagram.com/opitz.barbara

Barbi legutóbbi Instagram-posztja egy fizetett reklám volt, lehetett időzített is. Az énekesnő édesanyja később azt írta a Facebookon, hogy Barbi épségben előkerült, de a rendőrségen van. 

Forrás: Facebook

A rendőrség később közleményt adott ki. Ebből kiderült, hogy Opitz Barbit a lakásán találták meg, ahol nem sokkal később megjelent a barátja is. A rendőrség szerint erőszakkal akarta magával vinni. A barátot bevitték, kihallgatják. Opitz Barbi tanú az ügyben.

Opitz Barbi korábbi rendőrségi ügye

Opitz Barbinak egyébként nem ez az első rendőrségi ügye, korábban egy másik volt barátja nyilvánosságra hozott róla egy meztelen videót. "Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem... Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben" – mondta akkor Barbi.

Az énekesnő egyébként milliós kártérítésre is számíthat a bosszúpornó miatt egy internetjogász szerint, de még évekbe telhet, mire ítéletet hoznak az ügyben.