Szarvas Andi és Görgényi Fruzsi a Farmról: Örültem, hogy kiestem

farm vip, görgényi fruzsi, szarvas andi
Vágólapra másolva!
Ahogy írtuk, a Farm VIP legutóbbi adásából Görgényi Fruzsina és Völgyi Zsuzsi estek ki, és a verseny ebben a szakaszában egyre nehezebb már. A TV2 Mokka című reggeli műsorában Görgényi Fruzsi és a korábban kiesett szépségkirálynő, Szarvas Andi meséltek arról, hogy miért örültek, hogy távoztak már a Farmról.  
Vágólapra másolva!

Mindkét lányt sok támadás érte a játékban. Görgényi Fruzsinát például sokan támadták, mikor megjátszotta a sírást, de ő színésznőként nem érzi, hogy bárkit is átvert volna ezzel, hiszen ő ebben jó. Jól tud színlelni. Szarvas Andi pedig rájött arra, hogy csapatjátékosként erősebb, mint egyénileg, pedig pont az ellenkezőjét gondolta magáról. Mindketten örülnek neki, hogy kiestek a Farm VIP-ből, és ezt ki is mondják a Mokka riportjában. Megkönnyebbültek kiesésükkor, és örülnek annak, hogy idáig is eljutottak. Szarvas Andi nagyon örült annak is, hogy végre őszintén megmutathatta a lelkivilágát, és bebizonyíthatta, hogy ő több, mint egy üresfejű szépségkirálynő.

Amit valahol megértek, hiszen csak posztokat látnak rólam. De annyi pozitív kommentet kaptam, hogy nem vagyok egy üres szépség, hanem szép a lelkivilágom is, hogy ettől nagyon boldog vagyok" - mondta Szarvas Andi.

Görgényi Fruzsi és Szarvas Andi is elmondta, hogy visszanézi az adásokat, és ugyanazt látják kívülről, mint mikor még bent voltak a játékban, és semmit nem csinálnának másképp.

- mondta el Görgényi Fruzsi a legnagyobb indulatokat kiváltó cselekedetéről.