Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Opitz Barbi eltűnéséről

Opitz Barbi mindent kipakolt, amit lehetett: közelről mutatta meg az ikreket - Fotó
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi állítólagos elrablásával kapcsolatban még mindig sok a kérdőjel, többek szerint azonban megelőzhető lett volna mindez, ha az énekesnő már korábban szakít Alberttel. Egyik közeli barátja elmondta, többször is figyelmeztették Barbit, hogy vigyázzon - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbiék karácsonya valószínűleg nem telt olyan felhőtlen hangulatban, mint az szokás, hiszen ahogy azt az Origo is megírta, családja nem érte el az énekesnőt, nagyon aggódtak érte.

Opitz Barbi édesanyja tett közzé egy bejegyzést múlt pénteken, amely szerint állítólag barátja, Albert, elrabolta a lányát, nem érik el telefonon és nem tudják, hogy hol van. Azonnal értesítették a rendőrséget, akik pár óra alatt megtalálták az énekesnőt, és előállították a barátját.

Az ügy körül azóta is sok a rejtély, sokan csak találgatnak, mi is történhetett azon a bizonyos napon. Az énekesnő hallgatásba burkolózik, a lap többszöri megkeresésére sem reagált. A Borsnak most megszólalt Barbi egyik közeli ismerőse.

Opitz Barbi Forrás: https://www.instagram.com/opitz.barbara/

A barátok féltették Alberttől

A fiatal énekesnő baráti körében szinte a kapcsolata első percétől téma volt, hogy Albert nem a megfelelő ember Barbi számára, és ezt a lánynak is elmondták. Barbit viszont ez nem érdekelte.

"Van, akin az első percben látszik, hogy kicsoda, és Albert pont ilyen volt.

Az első komolyabb balhé után beszéltem vele és úgy tűnt, érti is, amit mondok neki, de végül csak visszament a sráchoz. Aztán sorra jöttek a viták és Barbi minden alkalommal megbocsátott – kezdte a lapnak az énekesnő közeli ismerőse, aki egy ponton túl már inkább magában tartotta a véleményét és nem próbálta meg lebeszélni Barbit arról, hogy tovább folytassa a kapcsolatot.

Mondjuk úgy, hogy akik ismerik őket, nem lepődtek meg azon, hogy végül rendőrségi ügy lett a dologból. Van, akin egyszerűen nem lehet segíteni, ezért már többen is úgy döntöttünk a baráti társaságból, hogy inkább kimaradunk a balhékból és csak remélni tudjuk, hogy már Barbi is látja, ki ez a fiú, akibe beleszeretett – tette hozzá az ismerős.

Opitz Barbi Forrás: Opitz Barbi/Instagram

Megtették a feljelentést

Az Opitz család egy közeli ismerőse is megszólalt a lapnak. Meglepő részleteket árult el arról a bizonyos napról is, mikor a pletykák szerint eltűnt Barbi. Ha hinni lehet az elmondottaknak, Albert többször is erőszakosan lépett fel az énekesnővel szemben,

rátörte az ajtót és ablakok is törtek.

"Úgy tudom, hogy a család megtette a feljelentést, hiszen nem ez volt az első eset.

Nem tudom, meddig fajul még ez a dolog, de jó lenne, ha Barbi végre kiadná az útját ennek a fiúnak" – mesélte a Borsnak a család közeli ismerőse.

Eltűntek a közös fotók

Talán a történtek után Barbi is kezdi tisztán látni a dolgokat, és végérvényesen is pont kerülhet az ügy végére. Közösségi oldaláról ugyanis letörölte a képeket Alberttel, ami akár egy szakítást is jelenthet, azonban nem ez az első alkalom, hogy eltűntek a fotók. Alig egy hónapja ugyanez megtörtént. Akkor lapunk megkeresésére az énekesnő menedzsere először azt mondta: nem kívánnak nyilatkozni magánéleti kérdésekben, majd később már arról tájékoztatott, hogy stílusváltás miatt kerültek le a fotók az oldalról, de szakításról szó sincs - írja a Bors.