Váratlanul feltűnt eltűnése után Opitz Barbi

Opitz Barbara/Instagram
Vágólapra másolva!
Opitz Barbiék karácsonya valószínűleg nem telt olyan felhőtlenül, mint az szokás, hiszen ahogy azt az Origo is megírta, családja nem érte el hosszú időn keresztül december 23-án, ezért a rendőrséghez fordultak. Állítólag a barátja rabolta el az énekesnőt, aki előkerülése után próbálta megnyugtatni a rajongókat, de máig sokan aggódnak érte.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi néhány sorral próbálta megmagyarázni eltűnését, de a családja továbbra is nagyon aggódik érte, akárcsak a rajongók.

A legutóbbi hírek szerint szakíthatott a barátjával, akit az édesanyja és a testvére továbbra is keményen vádol a történtek miatt, ráadásul a barátai is elmondták, hogy féltik tőle. Az énekesnő oldaláról eltűntek az Alberttel közös képek, jelenleg semmi nyoma nála annak, hogy valaha együtt voltak - ellentétben a fiúval, akinek legutolsó három bejegyzése közös, szerelmes kép Barbival.

Opitz most egy új képet tett közzé, melyen egyedül látható. Megjegyzést nem fűzött legújabb fotójához, de néhány perc alatt többen is érdeklődtek kommentben arról, hogy érzi magát és mi történt vele.