Opitz Barbi nem fogja vissza magát

Opitz Barbara, Opitz Barbi, énekesnő, meztelen, botrányos
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo is megírta, családja nem érte el hosszú időn keresztül Opitz Barbit december 23-án, ezért a rendőrséghez fordultak. Állítólag a barátja rabolta el az énekesnőt, aki előkerülése után próbálta megnyugtatni a rajongókat, de máig sokan aggódnak érte. Most is az Instagramon próbálja bizonygatni, hogy minden rendben van vele: most egy zenés, táncos videóval jelentkezett.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő a legutóbbi hírek szerint szakíthatott a barátjával, akit az édesanyja és a testvére továbbra is keményen vádol a történtek miatt, ráadásul a barátai is elmondták, hogy féltik tőle. Opitz Barbi oldaláról a botrány után eltűntek az Alberttel közös képek, jelenleg semmi nyoma nála annak, hogy valaha együtt voltak.

Forrás: Opitz Barbi/Instagram

Egyelőre nem beszélt arról, hogy mi történt köztük, az Instagramon pedig próbálja azt mutatni, hogy minden rendben van az életében. Most egy táncos, éneklős videót tett közzé, tegnap pedig egy fotón mutatta meg, milyen állapotban van.

Korábban is volt rendőrségi ügye

Az eltűnése előtt sem volt botrányoktól mentes az élete, nyáron derült ki, hogy

volt párja egy teljesen meztelen privát videót osztott meg róla a nyilvánossággal.

A történtek nagyon megviselték az énekesnőt, de abban biztos volt, hogy feljelentést fog tenni az ügyben és nem hagyja annyiban a dolgot. Opitz Barbara menedzsere megerősítette, hogy az énekesnő már a tettek mezejére lépett és megtette a feljelentést, állítólag nagy kártérítésre számíthat.