Elárult egy titkot szexuális életéről Nádai Anikó és Hajmásy Péter

Nádai Anikó és Hajmásy Péter
Vágólapra másolva!
Hajmásy Alex tavaly júliusban született meg, szülei pedig a kezdetektől figyeltek arra, hogy legyen idejük egymásra. Havonta egyszer elszöknek otthonról egy éjszakára, amikor csak egymásra koncentrálnak.
Vágólapra másolva!

"Még mielőtt Ani terhes lett, eldöntöttem, ha lesz közös gyermekünk, akkor is szakítunk időt arra, hogy a párkapcsolatunkat is ápoljuk" - kezdte a Blikknek Hajmásy Péter. "A gyerekek akkor lesznek kiegyensúlyozottak, boldogok, ha azt látják, hogy a szüleik is szeretik egymást. Ezért viszont tenni kell" - mondta.

Forrás: Hajmásy Péter/Instagram

"Abban állapodtunk meg, hogy minden második hétenegy estét kettesben töltünk, havonta egyszer pedig elszökünk egy éjszakára valahová romantikázni. Igaz, ilyenkor se igazán tudunk aludni, túl nagy a csend, és többször felkelünk, hiába nincs velünk Alex" - tette hozzá Anikó vőlegénye.

A pár már most érzi, hogy a randijaik pozitív hatással vannak a kapcsolatukra. Hiába váltak szülővé, a közös programoknak köszönhetően fent tudják tartani a tüzet és a vonzalmat kettejük között.

"Minden szülőnek csak ajánlani tudom, hogy ezt vezessék be, mert tényleg nagy haszna van. Mi izgatottan várunk minden ilyen alkalmat, amikre készülünk is. Felöltözünk csinosan, mert tetszeni akarunk a másiknak.

Nagyon hálás vagyok neki, amiért megajándékozott egy gyermekkel. Imádok apa lenni, az első perctől kezdve mindenből kiveszem a részem, és bármit megteszek érte. Szeretném, ha Alex ugyanúgy kötődne hozzám, mint az édesanyjához, és azt gondolom, ez meg is van közöttünk" - mesélte.