Nem tudni, honnan van pénze az óriási luxusra G.w.M-nek

G.w.M.
Vágólapra másolva!
G.w.M állandóan a vagyonával kérkedik, de nincs egyértelműen látható nyoma a pénzének. Vajon miből telik neki a luxuséletre?
Vágólapra másolva!

G.w.M a saját állítása szerint havi tizenkét milliós gázsiból él, több luxusautója van. Elmondása szerint olyan is volt már, hogy ötmillió forintot hagyott egy boltban "göncökért", Kulcsár Edina eljegyzéséhez pedig kibérelt egy luxusszállodát – nemcsak az átlag magyaroknál, de a legtöbb médiaszereplőnél is nagyobb lábon él. De vajon miből?

G.w.M nem olcsó ruhában, szivarral, pezsgővel Forrás: https://www.instagram.com/gwmmusic

A Privát Kopó nevű bűnügyi magazin nyomozása szerint G.w.M óriási vagyonának nincs látható nyoma, gyakorlatilag visszakövethetetlen a pénze. A hivatalos cégnyilvántartás alapján a rapper 2018-2019-ben volt csak egyéni vállalkozó, 2020-ban pedig a YouTube-on jelentette be, hogy megalapítja a G.w.M Music Production produkciós céget – ilyen néven azonban nem talált semmilyen vállalkozást a lap.

Az azonos nevű honlap webshopjában nyoma sincs kiadói tevékenységnek (ruhákat és kiegészítőket kapni), a szolgáltatóként és kapcsolattartóként megjelölt cégből pedig aligha lehetne luxuséletet finanszírozni: 2020-ban az adózott nyeresége nem érte el a 9 millió forintot, 2021-ben már 1 millió forint vesztesége is volt.