Teljesen kétségbe van esve Csuti

Csuti
Vágólapra másolva!
Magánéleti kudarcai után egy asztrológus segítségét kérte Kulcsár Edina elhagyott férje, akinek új feleséget és gyermekáldást is jósoltak.
Vágólapra másolva!

Csutinak nehéz éve volt, válását több szakítás és követte, úgy tűnik, nagyon kíváncsi, jóra fordulnak-e a dolgai idén.

"Fejezetváltásban vagy. A Plútó jellemzően mindent lerombol, hogy aztán teret engedjen valami újnak. Az életed második felében mindenképpen nyitottabb leszel, egészen biztos vagyok benne, hogy megtalálod az utadat. Egyedül a kapkodásra kell odafigyelni, hogy ne ugorj bele hirtelen a dolgokba, ráadásul egy olyan időszak jön, amikor rengeteg lehetőség vár rád, de megfontoltan kell döntened!" - hívta fel Csuti figyelmét az asztrológus, aki arra is kíváncsi volt, mi vár rá a szerelem terén.

– tette hozzá a Bors szerint az asztrológus.

Forrás: Csuti/Instagram

"Most harmóniában vagy és jól mennek a dolgaid. Sok trauma és csalódás ért, amik miatt megerősödtél, de bizonytalanság is van benned a jövővel és bizalmatlanság más személyekkel kapcsolatban. A csalódások és cserbenhagyások nyomai látszódnak, de hidd el magadról, hogy erős vagy és szeretve vagy!" - tette hozzá Csutinak, aki úgy tűnik, kezdett nyitni a spirituális irányzatok felé.