Még most sem csillapodik a helyzet Harry herceg és felesége, Meghan Markle körül, akik először közös dokumentumfilmjükben beszéltek titkokról, melyek a brit királyi családot is sokban érintették. Harry herceg a királyi család valódi fekete bárányaként tovább borzolja a kedélyeket és hamarosan megjelenő önéletrajzi könyvében is elárul még sosem hallott történeteket. A legarcpirítóbb részeknek kétség kívül a nemi szervéről szóló, hajmeresztő történetek ígérkeznek - ezzel akarják eladni a könyvet.

Bár sokan gondolták, hogy Harry herceg a Harry és Meghan dokumentumfilmben már kellőképp kiteregette a szennyest, de ügyeltek arra, hogy a hamarosan megjelenő önéletrajzi könyv is tartogasson meglepetéseket az olvasók számára. 

A brit királyi család botrányhőse már megszellőztetett pár kínos történetet, mint azt, hogy hogyan vesztette el szüzességét és arról is beszélt, hogy több embert is megölt már élete során. De itt nem állt meg a kiváltságaitól megfosztott Harry herceg, újabb arcpirító történet látott róla napvilágot, melyet a könyvben részletesebben is kifejtett.

Harry hercegForrás: Getty Images/2022 Getty Images/Wpa Pool

Meghan Markle férje úgy emlékszik vissza testvére, Vilmos herceg esküvőjére, hogy nagy kínok között vett részt rajta, ugyanis fagyási sérüléseitől szenvedett, konkrétan nemi szervét fájlalta. Elmondása szerint egy jótékonysági túrán vett részt az Északi-sarkkör területén, ahol a három napig tartó séta során több testrészén is fagyási sérülést szenvedett. Egyrészt a fülén, az arcán és a nemi szervén is.

Már a füleim és az arcom gyógyulóban voltak, de a "kuki" az nem. Ez napról napra nagyobb problémát jelentett" - vallotta be Harry herceg a kínos történetet, aki így is részt vett testvére áprilisi esküvőjén.

Ennek apropóján tisztázta, hogy még csecsemőkorában körülmetélték, mielőtt még bárki arra fogná az incidenst, hogy nem történt meg a beavatkozás.

"Habár való igaz, hogy nagyobb az esélye a péniszfagyásnak, ha valaki nincs körülmetélve, ennek ellenére a pletykák nem igazak. Engem már csecsemőkoromban körülmetéltek" - idézi a Mirror Harry herceg szavait.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020-banForrás: NORTHFOTO/© i-Images / eyevine. All Rights Reserved./I-Images /Pool