Gesztesi Károlyra emlékezett utolsó párja

Gesztesi Károly: „Ki kellett mondani, hogy igenis, ő az én fiam”
Vágólapra másolva!
Mattesz Csilla úszónő volt Gesztesi Károly utolsó párja, ő is megemlékezett a három éve meghalt színészről.
Vágólapra másolva!

Január 4-én volt három éve, hogy meghalt Gesztesi Károly, ennek kapcsán a Ripost megkereste a színész utolsó szerelmét, Mattesz Csillát, aki elmondta: áprilisban egy nagy megemlékezést is tervez a családdal és a barátokkal.

Gesztesi Károly Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Mindennap emlékezem Karcsira, bár szerdán nem tudtam kimenni hozzá a budakalászi temetőbe, annyi a munkám. Már reggel szomorúan ébredtem, természetesen jeleztem is a kollégáimnak, hogy nem fogok tudni mosolyogni. Babákkal, babaúszással foglalkozom, és van egy úgynevezett zongora gyakorlatsor, amikor masszírozzuk őket a vízben. Erről azonnal Karcsi jutott eszembe! Hiányzik a hangja, a mosolya, az ölelése, az átbeszélgetett éjszakák" – emlékezett az úszónő.

"Mindketten áprilisban lennénk 60 évesek. Ekkorra szeretnék szervezni egy nagy megemlékezést Karcsiról, ahol ott lenne a család, a rengeteg barát. Mindenkinek csak egy Karcsihoz kapcsolódó történetet kéne hoznia, abból pedig biztosan van bőven. A helyszín még szervezés alatt áll, de vélhetően a Római partra esik majd a választásom, mert az volt az egyik kedvenc helye" – tette hozzá.