Rettegésben él a legendás zenész volt élettársa

Fekete Gyula Szaxi Maxi
Vágólapra másolva!
Fekete Gyula néven született, de Szaxi Maxi művésznéven futott be a Hungária és Dolly Roll legendás szaxofonosa, aki négy éve meghalt. Hagyatékából nem kért semmit egykori énekesnője és élettársa, Sárközi Erika, ám a nő most mégis a rendőrséghez fordult, mert ismeretlenek fenyegetik őt. 
Vágólapra másolva!

Sárközi Erika azt állítja, hogy kb. másfél éve kezdődött az egész kálvária. De csak most érezte úgy, hogy ideje a rendőrséghez fordulnia.

(...) Betörtek az albérleti lakásomba, ahonnan csak egyetlen dolgot vittek el, egy, már nem használt régi telefonomat, amiben csak Gyula egy 2015-ből való kórházi felvétele volt, amit én rögzítettem, emléknek, mert akkor láttam utoljára őt" - mondta a nő.

Szaxi Maxi, vagyis Fekete Gyula Forrás: Blikk

Ahogy írtuk, Sárközi Erika nem kért a zenész hagyatékaiból, ezért sem érti, miért fenyegetik őt.

"Gyula halála után tudomásomra jutott, hogy hagyott rám némi örökséget, nevezetesen jogdíjakat. Nem jártam utána, szerettem volna otthagyni Gyula unokáinak és folytattam tovább az életemet. Eddig, nem történtek ilyen dolgok körülöttem, pedig gondolom már megvolt a hagyatéki tárgyalás. Nem érdeklődtem, mivel nem tartottam igényt a Gyula által rám hagyott örökségre. Nem is zaklatott senki. Másfél éve viszont elkezdődött... Rejtély, mi folyik itt. Sajnos, a legelejétől sok ember akart hasznot húzni Gyula betegségéből - mondta a Blikknek az egykori élettárs.

A nő Fekete Gyula testvérének, Fekete Gábornak jelezte a szándékát, miszerint lemond az örökségről. Ám mivel volt élettársa egyik szerzeménye még reklámból is visszaköszön, ez növelheti az összeget – ő ezt gyanítja az állítólagos támadások hátterében, de a nyomozások miatt nem mondhat többet, Fekete Gábor pedig elzárkózik a nyilatkozástól.