Itt az igazság a Fekete Vonat-botrány ügyében

Fekete Vonat, L.L. Junior, Mohamed Fatima, Beat
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, óriási botrány van kibontakozóban a Fekete Vonat együttes körül, akik húsz év után döntöttek úgy, hogy újra együtt folytatják a zenei pályájukat. Nagy érdeklődés övezte a zenészek nagyszabású január 7-i koncertjét, melyet telt ház előtt adhattak elő. Majd az énekesnő, Mohamed Fatima másnap hirtelen bejelentette, hogy veszteséggel zárták a fellépést, majd később azt, hogy újra feloszlik a zenekar. Az eddigi információk alapján úgy tűnik, az énekesnő L.L. Juniort hibáztatja mindenért és nem hajlandó vele tovább dolgozni, így ő és Fehér Tibor "Beat" folytatják együtt. Azonban a másik oldal a sajtóból értesült Mohamed Fatima állításairól, felháborodva és értetlenül állnak az énekesnő állításai előtt.
Vágólapra másolva!

Az év első hétvégéjén tartotta visszatérő nagy koncertjét a Fekete Vonat, akik húsz évvel feloszlásuk után döntöttek úgy, hogy újra összeállnak. Az új évi fellépést nagy érdeklődés övezte, telt házzal zárták az első és úgy tűnik, egyben utolsó koncertjüket. Az együttes tagjai, L.L. Junior, Mohamed Fatima és Beat több képet is megosztott a nagy eseményről és először úgy tűnt, minden rendben zajlott.

Majd az énekesnő váratlanul szivárogtatni kezdett olyan belsős információkat, ami nem tartozik a nyilvánosságra.

Mohamed azt állítja, hogy veszteségesen zárták az Aréna-koncertet, majd olyan utalásokat is tett, hogy ez az anyagi helyzet csak őt és Fehér Tibor „Beatet" érinti, L.L. Juniort nem.

Konkrétumokat egyik fél sem fogalmazott meg az esetről, de a sorok között olvasva kiderül, hogy valószínűleg L.L. Junior és a Fekete Vonat másik két tagja közötti ellentétről van szó és valószínűleg a pénzen vesztek össze.

Elég nagy lehet közöttük az ellentét, ugyanis L.L. Junior váratlanul közölte hivatalos közösségi oldalain, hogy a tavaszi nagy koncertet már nem tartják meg és újra feloszlott az együttes.

"Úgy gondolom, méltó ünneppel zárhattunk le egy zenei korszakot és ezzel ezt a formációt is, igen, mert kikerülhetetlenül csalódást kell okozzak azoknak, akik folytatást reméltek, vagy további közös koncerteket, mert ahogy a riportokban is említettük: Once in a lifetime, egyszer, együtt, utoljára.

– írta L.L. Junior, aki magánéleti okokra hivatkozva közölte a szomorú hírt és utólag azt sugallja, hogy csak egyszeri alkalomra tervezték a közös munkát.

A képek között lapozhat:


Mohamed Fatimát azonban továbbra is bombázzák kérdéseikkel a közösségi oldalain, hogy mi állhat a feloszlás hátterében és hogyan folytatják tovább. Az énekesnő készségesen válaszol a bejegyzései alatt, ahol több információt is elhintett már, ami csak tovább erősíti a gyanút, miszerint a rapperrel volt komolyabb nézeteltérésük, bár eddig még nem nevezte meg zenésztársát.

Pedig nekünk a Beattel ez volt életünk koncertje, de ő nagypapa és nekem is családom van..." – írta sejtelmesen Mohamed Fatima, aki azóta új zenekart is alapított és Beattel tervezi folytatni a közös munkát, azonban L.L. Juniorral úgy tűnik, hogy nem tud tovább együttműködni.

Ez azért is különös, mivel L.L. Junior az összeegyeztethetetlen időbeosztásra és magánéletükre hivatkozva jelentette ki, hogy nem tudnak a továbbiakban együtt dolgozni, azonban Mohamed Fatimának és Fehér Tibor „Beatnek" úgy tűnik, mégis sikerült megegyezni a közös munkáról.
Mohamed azt állítja, hogy még mindig nem látta a koncert utáni elszámolást, de az információi mindig változnak, így számára követhetetlenek a történtek.

– írta védekezően arra a kommentre, hogy miért tartozik a belső vita a nyilvánosságra, majd később azt is elárulta, hogy ő a történtek után nem vállalta a következő nagy koncertet ezekkel a feltételekkel.

A másik oldal azóta sem reagált érdemben a vádakra, azonban a sajtóból értesült arról, hogy Mohamed Fatima próbálja bemocskolni a rajongók előtt.

Az Origo ezzel kapcsolatban próbálta elérni a szervezőt is, aki L.L. Junior nevében is nyilatkozott, illetve csak szűkszavúan annyit mondott, hogy nem történt átverés,

ugyanis mindent rögzítettek egy megállapodásban és nem értik, hogy Mohamed Fatimával mi történt, miért vádaskodik és próbálja lejáratni zenésztársát a közösségi oldalakon.