Több millióba kerül Berki Mazsi és barátja afrikai luxusnyaralása

berki mazsi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, Berki Mazsi és gazdag barátja kibékültek és most együtt utaztak egy afrikai luxusszállodába, melyről közösségi oldalán is mélyen hallgat az özvegy. Azonban többen is felismerték Berki Mazsit, a fotókat pedig eljuttatták a sajtóhoz.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi és gazdag barátja egy kisebb mosolyszünet után újra egy párt alkot, most gyerekekkel együtt utaztak egy zanzibári luxusszállodába, mely annyira új, hogy december végén nyitotta meg kapuit, így az első vendégek között érkezhettek ők is az Emerald Hotelbe.

A 250 szobás, elegáns szálloda közvetlenül a fehér homokos tengerparton található. A szolgáltatások magas minőségéről a szobaárak tanúskodnak, ugyanis a legolcsóbb szállás 170 ezer forintba kerül éjszakánként. De van jakuzzival felszerelt szoba kétszázezer forintért és a privát medencével is választható 260 nm-es apartman 420 ezer forintba kerül egy estére - írja a Bors, ahol a párosról készült fotókat is megtekintheti.

Berki Mazsi egy ideje kevesebbet oszt meg magánéletéről, így a luxusnyaralással sem dicsekedett eddig, csak visszafogottan, Instagram-sztoriban mutatott egy képet a kis Emmáról és a tengerpartról. A fotókat készítő informátor szerint a szállodában is kerülik a feltűnést, visszahúzódóan viselkednek. A páros a kis Emmán kívül egy másik kislányt is magukkal vitt az útra, valószínű Berki Mazsi gazdag barátjának gyereke lehet.

Itt még Berki Krisztiánnal nyaraltak együtt Forrás: Berki Mazsi/Instagram