Súlyos dolgot állít a Fekete Vonat sztárja

Fekete Vonat koncert
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, botrányba fulladt a Fekete Vonat éveleji koncertje, miután úgy döntöttek a tagok, hogy inkább külön utakon folytatják. Az egy héttel ezelőtti koncert után egyre érdekesebb információkat hoztak nyilávnosságra az érintettek, akik valamilyen elszámolási probléma miatt neheztelnek egymásra. Legtovább Fehér Tibor, azaz Beat hallgatott a dologról, most azonban ő is kitálalt a részletekről.
Vágólapra másolva!

Fehér Tibor "Beat" már több helyen is megszólalt a történtekkel kapcsolatban, de valószínűleg arra várt, hogy csillapodjanak a kedélyek. Az eddigi nyilatkozatai alapján egyértelműen a szervezőt hibáztatja azért, mert szerinte nem tájékoztatta őket megfelelően. Zenésztársaival kapcsolatban csak annyit mondott, reméli, sikerül megbeszélni a dolgot és még állhatnak egy színpadon a jövőben.

A múlt heti Aréna-koncertről készült pillanatfelvétel Forrás: L.L. Junior Instagram

Az viszont ennél is fontosabb számomra, hogy egyszer újra le tudjunk ülni hárman egy asztalhoz, megbeszélni a történteket, majd barátként felállni onnan. Olyan nagy köztünk a zenei vonzerő, mint egy erős mágnes. Azt gondolom, ez a kölcsönhatás annyira szoros, hogy leszünk mi még hárman ismét egy színpadon" - kezdte a Blikknek Beat, aki az eddigi híresztelésekkel szemben, nem Mohamed Fatimával folytatja karrierjét, hanem egyedül.

Fehér Tibor "Beat" Forrás: TV2

Bár egyre kényesebb a téma, hiszen az is lehetséges, hogy jogi útra terelik a megegyezést, Beat mégis kimondta a lapnak, hogy a szervező részéről történt a hiba, ugyanis a szerződésben foglaltaknak nem tett eleget. Egyrészt nem ültek össze megbeszélni a konfliktust, másrészt nem kaptak megfelelő tájékoztatást a pénzügyi dolgokról. Bár elsősorban a szervezőre, Balassa Jánosra tett utalásokat, de L.L. Juniort is hibásnak tartja, mert rendelkezésére álltak olyan információk, ami számára és az énekesnő számára nem.

Arra viszont kértem őket, hogy 2-3 hetente tájékoztassanak arról, hogy állunk. Ez nem történt meg, ezért még 2-3 nappal a koncert előtt is érdeklődtem, s akkor is azt a választ kaptam, hogy minden rendben, az én, valamint Fatima előre felvett előlege után is jól állunk. Reményekkel kecsegtettek – mondta Beat, aki végig nyereségre számított.

Az ügy végére hamarosan pontot tehetnek, ugyanis két hét áll rendelkezésükre, hogy döntsenek arról, betekintenek-e a hivatalos elszámolásba és kérnek-e felülvizsgálatot ezügyben. Fehér Tibor "Beat" még egyelőre még nem tudja, élni fog-e a lehetőséggel.

20 év után álltak együtt újra színpadra a Fekete Vonat énekesei Forrás: L.L. Junior Instagram