Hajléktalan, drogfüggő férfival él együtt Gesztesi Károly volt felesége

Gesztesi Károly
Gesztesi Károly
Vágólapra másolva!
Gesztesi Károly volt felesége tavaly ment hozzá egy férfihoz egy év ismerettséget követően. Csarnóy Zsuzsanna a pandémia kezdetén találkozott a Péter nevű férfival, aki sötét múltját sosem titkolta felesége előtt.
Vágólapra másolva!

Csarnóy Zsuzsanna egy erdei kiránduláson ismerkedett össze Péterrel, akivel azóta össze is házasodtak.

"A karantén alatt egyszer mozdultam ki otthonról egy alig ismert baráti társaság meghívására" - idézi a Ripost a színésznőt, aki gyorsan beleszeretett az ismeretlen férfiba.

Részemről szerelem volt első látásra, egyszerűen tudtam, hogy őt fogom feleségül venni" - mesélte Péter, aki gyorsan bevallotta a színésznőnek, hogy harminc éven át súlyos drogfüggő volt.

– vallotta be Péter, aki azt is elmondta, heroinfüggőként élte az életét, aminek következtében végül utcára került és hajléktalan lett.

A férfi ebben az időszakban majdnem belehalt az életvitelébe, üszkösödni kezdett a keze és a lába, valamint súlyos májgyulladást kapott. Akkor eszmélt rá, hogy segítségre szorul és több hónapos rehabilitáció segítségével sikerült leszoknia a heroinról.

Péter már hét éve tiszta és reméli, végre boldog életet élhet Gesztesi Károly volt feleségével, akivel hamar megtalálta a közös hangot. Péter a pandémia alatt meg is kérte a szerelme kezét, tavaly február 27-én pedig összeházasodtak.

Csarnóy Zsuzsanna, hátul Benczédi Sándor, mint Theseus a Veszprémi Petőfi Színház Szentivánéji álom című előadásában Forrás: MTI/Nagy Lajos