MC Hawer a gyászról: Nekem ezt egyedül kell feldolgoznom

MC Hawer majdnem belehalt alkoholfüggőségébe
Vágólapra másolva!
A mulatós zenész mögött nehéz időszak áll, egyrészt egészségügyi állapota is megromlott, másrészt volt barátnőjével is nagyon csúnya szakításon mentek keresztül. MC Hawer elárulta, hogyan érzi magát a szakítás után, készen áll-e újabb kapcsolatra.
Vágólapra másolva!

Nem túl szerencsés a szerelemben MC Hawer, akitől egy korábbi kapcsolata miatt szinte az összes barátja elfordult, csak a húga áll mellette. Így a legutóbbi szakítását is többnyire testvérével vagy egyedül vészelte át, bár elmondása szerint még mindig nincs túl a kapcsolaton.

"Megmondom őszintén, hogy még mindig nem tudtam túltenni magam a szakításon.

Az eszem tudja, hogy ennek a kapcsolatnak egyszerűen nincs jövője, de a szívemnek még időre van szüksége a továbblépéshez. Amikor eltelik másfél hónap, úgy érzem, hogy végre túl vagyok rajta, viszont olyankor mindig jön egy üzenet tőle, ami felkavar és újra feltépi a sebeket. Minden fórumon letiltottam, de így is van olyan kiskapu, ahol megtalál. Vele képzeltem el a jövőmet és bármennyire is nehéz kimondani, tisztában vagyok vele, hogy nekünk már nincs közös jövőnk" – mondta a Borsnak MC Hawer, aki szerint jobb, ha egyedül próbálja feldolgozni a szakítást.

Én nem vagyok ez a típus. Ameddig úgy érzem, hogy a szívem foglalt, addig nincs helye másnak. Nem tudom, hogy meddig fog tartani ez a folyamat, de jó ideig biztosan szeretnék egyedül maradni. Nem keresek és engem sem keresnek, de nem is vágyom arra, hogy ismerkedjek. Túl sokat kellett csalódnom" - zárta gondolatait MC Hawer, akit a közelgő Valentin-nap sem érdekel, azt is testvérével tölti úgy, mint bármelyik másik napot.