Munkásszállón nyomorog a Fekete Vonat sztárja

Fekete Vonat, L.L. Junior, Mohamed Fatima, Beat
Vágólapra másolva!
A Kőbányai úti munkásszállón lakik Beat, az ablakai pont az Arénára néznek, ahol nemrég nagy bulit csaptak a Fekete vonattal. A szobának nincs saját mosdója sem. 
Vágólapra másolva!

Fehér Tibor jelenleg a Kőbányai úton egy munkásszállón húzza meg magát, mert a koncert előtt összeveszett a feleségével.

Nem is tudom, mit érezzek. Lassan három hónapja vagyok itt. Otthon volt egy kis balhé, gondoltam a koncert előtt nem csinálom ki magam érzelmileg, mert akkor nem tudok rendesen koncentrálni" – mondta a zenész.

Fekete Vonat, L.L. Junior, Mohamed Fatima, Beat Forrás: Mohamed Fatima Instagram

"23 éve vagyunk házasok, néha elkerülhetetlen egy veszekedés... Szóval október végén eljöttem otthonról, az önkormányzati bérleményünkből, ide. Nagy terveim voltak! Úgy számoltam, hogy a Fekete Vonat koncert után végre, két évtized után először, elmehettünk volna a feleségemmel kettesben nyaralni. Még sosem voltunk sehol. Nem külföldre gondolok, csak mondjuk Hajdúszoboszlóra, vagy valami ilyen helyre. Csak ketten. A nagy összeg vitt volna haza. Ezt a lehetőséget is elvették tőlem" - kesergett a Bors megkeresésére.

Mennyit keresett mostanában, mi lett az elrabolt lányával? A cikk folytatódik, lapozzon!