Fekete Vonat-botrány: nem nyugszik Mohamed Fatima, úgy érzi, hátba támadták

Mohamed Fatima
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, hatalmas botrányba fulladt a visszatérő Fekete Vonat Aréna-koncertje, miután hirtelen felolszlott a húsz év után újra egyesülő zenekar. Az érintettek elárulták, hogy anyagi dolgok állnak a nézeteltérésük hátterében, amiről nagyon úgy tűnik, hogy mostanáig sem sikerült rendezni. Mohamed Fatima számolt be először az esetről, aki azóta sem tudja megemészteni a történteket. 
Vágólapra másolva!

Újra elindíthatja a vitát a Fekete Vonat együttes tagajai között Mohamed Fatima legutóbbi bejegyzése, ami egy keresztény témákkal foglalkozó blogbejegyzésből származik. A sokatmondó hanganyaggal, egyértelműen az elmúlt napokban történő eseményekre utal az énekesnő, aki bizonyára csalódott zenésztársaiban, L.L. Juniorban és Fehér Tibor "Beatben" is.

A Fekete Vonat tagjai, L.L. Junior, Mohamed Fatima, Beat Forrás: Mohamed Fatima Instagram

Az énekesnő korábban elárulta, hogy nem fog beszélni a botrány részleteiről, míg nem csillapodnak a kedélyek, de ő maga sem hagyja, hogy így alakuljon. L.L. Juniorra eleinte tett olyan utalásokat, melyek arra engedtek következtetni, hogy a rapper verte át zenésztársait pénzügyileg. Később megszólalt ő és a koncert szervezője is, akik felháborítónak találták ezeket a vádakat.

Mohamed Fatima korábban azt is bejelentette, hogy tovább folytatja a zenélést Fehér Tibor "Beattel", aki úgy tűnik, hogy kevésbé szerette volna ezt a formációt. Az erről szóló bejegyzést az énekesnő azóta törölte és csak Beat nyilatkozataiból lehet tudni, hogy szóló karriert tervez a jövőben.

Mohamed Fatima egy keresztény tanításokat feldolgozó blogger bejegyzését osztotta meg, melynek címe: Ellenem fordult és hátba támadt az, akiben megbíztam. Azt nem tudni, hogy ezzel pontosan L.L Juniorra, a szervezőre, esetleg Beatre célzott, annyit írt a bejegyzés mellé: Ez egy bizonyság.