Újabb részletek derültek ki L.L. Junior visszavonulásáról

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, L.L. Junior a karrierje végéről beszélt és annak miértjéről. A rapper bővebben kifejtette, hogy mi vezetett idáig és azt is elárulta, hogy köze volt-e a döntéséhez a Fekete Vonat-botránynak.
Vágólapra másolva!

Megszólalt L.L. Junior is a Fekete Vonat Aréna-koncertje után és elárulta, hogyan érinti a történtek és milyen tervei vannak a továbbiakban. Korábban elárulta, hogy Dominikára készül és ott tervezi tovább folytatni karrierjét, nemrég viszont már a visszavonulását fontolgatta.

Ugye, akit a kisfia halálakor elkezdenek támadni, amikor ott sincs a helyszínen, annál edzettebb férfi vagy annál sérültebb ember nem nagyon lehet" - idézi a Bors L.L. Junior szavait, akit jobban megviselt a koncert körüli botrány, mint ahogy eddig mutatta.

A visszavonulás ötletében motiválta többi előadó ismerőse, akik súlyos egészésgügyi gondjaik ellenére is folytatták, a rapper nem szeretné kockára tenni az egészségét.

De láttam Bódi Guszti szívinfarktusát, Aradszky Laci is itt van előttem, hogy két koncert közt aludt egy picit, megpihent, én nem így szeretnék elbúcsúzni, nem így szeretnék elköltözni, hanem a családommal, nyugodtan. Azt gondolom, ötvenéves korom után már nem fogok zenélni. De van még egy nyolcasom. Egy aktív hármasom biztos" - mondta L.L. Junior.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior/Instagram