Bíróságra került Curtis, saját barátai támadtak rá

Curtis, rapper, Széki Attila
Vágólapra másolva!
Újabb nehézséggel kell szembenéznie Curtisnek, hiszen egy gyerekkori barátja kritizálta őt a nyilvánosság előtt. A férfi azzal vádolja a rappert, hogy gyerekkori barátként elárulta őt és hazudott róla a bíróságon, ugyanis az állítólagos barát ellen vallott egy tárgyaláson.
Vágólapra másolva!

Tanúként hallgatta meg a bíróság az újpesti rappert egy büntetőeljárás kapcsán, melyben az egyik érintett azt állítja, hogy régi jóbarátok. A rapper az ügy mindhárom vádlottja ellen terhelő vallomást tett, amiért az említett férfi nagyon dühös lett rá és egy bejegyzésben szidalmazta őt.

"Kedves barátom/testvérem! Ezúton is szeretném neked megköszönni ezt a gyönyörű névnapi köszöntést édesanyám nevében is!

Büszke rád egész Újpest a negyeded, sőt az egész ország! Igazi csibész vagy egy hiteles gengszter repper, így kell ezt! Még egyszer köszönöm, ha nagy leszek, meghálálom!" - idézi a Promotions a dühös bejegyzésből, amely alatt a férfi régi fotókkal próbálta bizonyítani, hogy valóban ismeri Curtist.

Az ügy egy másik vádlottja sem állta meg szó nélkül és ő is kritizálta a rapper 45 perces tanúvallomását.

Tudtam, hogy ilyenek léteznek, de ilyet én még személyesen nem láttam, aki ezt meg is teszi. Nyilván tudtuk jól régen is, hogy ha valaki kijött két nap után, pedig 5 kiló valamivel elkapták, tudtuk hogy mit tett, de ilyet én még az életemben nem láttam" - írta a másik vádlott felháborodva és sajátos stílusban árulónak nevezte a rappert.

A vádlottak egyik ismerőse is reagált a fenti vádakra, aki szintén megosztott Curtis vallomástételéről egy ideiglenesen elérhető fotót és dühös üzenetet fogalmazott meg hozzá, melyben azt állítja, hogy ő volt a támasza, amikor az kijött az elvonóról.

"Azt elfelejtetted elmondani, ha már ennyire beszédes kedvedben voltál, "Újpest a negyedem", hogy miután kijöttél az elvonóról, úgy kellett, hogy kib*sszalak, mert nálam ültél három napig, a tányért a kezedből ki se lehetett venni, te gengszter rapper!" - állította a férfi, aki feltehetőleg a vádlottak támogatására jelent meg a bíróságon.

Curtis egyelőre nem reagált az őt ért vádakra nyilvánosan és nem tudni, hogy milyen kapcsolatban áll a férfiakkal, akik hamis tanúzással vádolják őt a közösségi oldalaikon.