Hatalmas cirkuszt csinált Gáspár Győző egy balesetnél

Gáspár Győző
Vágólapra másolva!
Ma délután történt egy nagyobb ütközés a Keleti pályaudvar körkénykén, a Thököly úton, ahol egy busz egy személygépkocsiba hajtott. Mint később kiderült a balesetben Gáspár Győző is érintett volt, aki hatalmas vitába keveredett egy riporterrel a baleset helyszínén. 
Vágólapra másolva!

Az eddigi információk szerint az autóbuszban súlyos károk keletkeztek, az utat mindenhol törött üvegdarabok borítják. Egy szemtanú elmondása szerint egy sötétzöld Skoda csapódott a busznak, melyben két személy utazott, az egyikük Gáspár Győző ismerőse, ezért őt hívta segítségül.

Gáspár Bea és Győző Forrás: TV2

Gáspár Győző a helyszínre sietett, hogy segítsen bajbajutott barátján, de a sajtó munkatársai észrevették, amitől a showman nagyon ideges lett és nem akart interjút adni, mégis videófelvételeket készítettek róla. A szemtanúk állítása szerint Gáspár Győző dühében kitépte a riporter kezéből a telefont és zsebre tette, majd rendőrt hívtak rá az agresszív fellépése miatt, de ő addigra már távozott a baleset helyszínéről.

Itt ülök a saját autóban, éppen most meséltem a Beának, hogy ez valami cirkusz volt. Értem, hogy engem akartak elővenni, mert én közszereplő vagyok, de nem én tettem, nem én voltam, nem én vezettem, én később értem oda. Miért kellett ezt ennyire felfújni? Már az is baj, ha az ember segíteni akar a másikon? Az újságírók belemásztak a barátom szájába, letámadták, kihívták a tévéseket. Ez olyan nevetséges" - mondta a Blikknek az esetről Gáspár Győző, aki tagadja, hogy agresszíven viselkedett volna bárkivel, viszont felháborítónak tartja, hogy egy ilyen nehéz helyzetben sem hagyták nyugodtan segíteni bajba jutott ismerősének.

Mi köze a magyar médiának ahhoz, hogy segíteni akarok a barátomon? Miért találnak ki hülyeségeket? A történtek után beültem a kocsimba és elhajtottam" - zárta a témát Gáspár Győző.

Gáspár Győző újra a Romantic frontemberként Forrás: Gáspár Győző/Facebook