Vágólapra másolva!
A Nagy Őben látott Árpának most minden fontosabb, mint egy új partner. "A prioritásomnak csak a végére tudna kerülni a kisasszony" - mondta.
Vágólapra másolva!

"Folyamatosan utazom és forgatok, jelenleg is egy hetet Indiában töltök, ugyanis egy bollywoodi filmben kaptam szerepet, ahol egy francia férfit alakítok. Amikor nem dolgozom, és hétvége van, akkor a lányommal töltöm a szabadidőmet, ezen felül van egy idős anyukám, akivel szintén foglalkozni kell, mert tavayl sztrókja volt, és idén sincs a topon egészségügyileg, úgyhogy nem ez a legmegfelelőbb időszak, hogy ismerkedjek, mivel a prioritásomnak csak a végére tudna kerülni a kisasszony" - mesélte.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Számomra az egyik legfontosabb egy nőben, hogy legyen tisztában azzal, hogy én ki vagyok, mert amit a műsorban látnak az emberek, az azért csak részben tükrözi a valóságot. A Nagy Ő-ben mindig nyugodtnak és megfontoltnak tűntem, de valójában ennél jóval impulzívabb a természetem, rengeteg spontán ötletem van, és gyakran élek át érzelmi magaslatokat és hullámvölgyeket is" - magyarázta a Hot magazinnak.

Időközben kiderült, ki lesz az új Nagy Ő, és itt megnézheti a 30 hódító nőt is.