Fekete Vonat-botrány: megszólalt Mohamed Fatima

Mohamed Fatima
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Mohamed Fatima lemondott a pénzéről, lezártnak tekinti a Fekete Vonat botrányát.
Vágólapra másolva!

Mohamed Fatima túllépett a Fekete Vonat-botrányon, a terveire koncentrál: "Lezártnak tekintjük az ügyet, és nincs több mondanivalónk. Fatima szeretne továbblépni, és a jövő projektjeire koncentrálni" – mondta a menedzsere a Blikk kérdésére.

Mohamed Fatima Forrás: Instagram/Mohamed Fatima

"Amikor huszonöt év elteltével körülnéztem az életemben, és lenéztem arról az óriási színpadról, rájöttem, hogy mennyi igaz szívű ember vesz körül, mindenki, aki aznap velem dolgozott, a férjem, a testvéreim, a barátaim és azok az ismerőseim is velem voltak, akikkel a hétköznapokban alig találkozom... De mi most mind együtt emlékeztünk. Azon, ami most van, megint csak nem lepődtem meg, mert ez a Fekete vonattal sajnos mindig így alakult, de miattatok mégis szépek az emlékek. Olyan dologért meg nem harcolok tovább, ami sosem volt az enyém" – idézte a lap az énekesnő közösségi posztját.

Mint ismert, a Fekete Vonat januári koncertje után kitört a botrány, az anyagiakon vitatkoztak hosszasan a tagok. Az ügyről bővebben írtunk itt, a többi cikkünket itt találja a témában.