Durvul a magyar zenészháború, már Gáspár Lacit szidják

Gáspár Laci
Vágólapra másolva!
Szabyest nem áll le: G.w.M után Gáspár Lacinak is nekiment, hosszan szidva annak munkásságát.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Szabyest egy zenei műsorban szidta G.w.M-et és a magyar közízlést, amire G.w.M válaszolt, majd Gáspár Laci is beszállt a vitába. Az énekes kioktatta Szabyestet, úgy vélte, hogy szakmai szempontból nem ér annyit, hogy bárki fölött ítélkezhessen – miközben neki 20 év alatt komoly eredményei voltak, amiket nem tett semmissé, hogy a Gyöngyhajú lány helyett egyszer Zöldhajú lányt énekelt.

Szabyest Fotó: Hirling Bálint - Origo

Szabyest most egy Instagram-sztoriban hosszan, több oldalon keresztül vágott vissza, tulajdonképpen ugyanazt állítva Gáspár Laci munkásságáról, mint amit Gáspár az övéről:

hogy nem ér semmit.

"Köszönöm a válaszod, megtiszteltél vele, de tekintve, hogy tizenpár év alatt talán 10 db zenét se tákoltál össze, a többi, aktuálisan fennmaradó hírnevet, médiak*rva módjára, műsorokban való haknizgatás alapozta meg, így egy ilyen »kirakat-sikeres« ember ne degradáljon maga alá se engem, se Fekete Pákót, sőt még Varga Irént se – aki mellesleg a maga körülményeihez képest zeneileg már többet tett oda, mint te az utóbbi 10 évben" – kezdte.

Gáspár Laci Forrás: Instagram/Gáspár Laci

A csípős felütés után Szabyest arra is kitért, hogy neki miért kellett más útvonalon, trashvideókon keresztül eljutni bizonyos ismertségig, majd visszatért oda, hogy Gáspár Laci szerinte már jó ideje nem tett le semmit az asztalra. "Nem adtak annyi lehetőséget szerepelni kereskedelmi tévében, ellentétben a már letűnt, de még újrahasznosítható Gáspár Lacival...

A legnagyobb érdekesség benned 2023-ban, hogy lambód van, amit a közösségi médiában használsz is feltűnősködésre" – írta többek között.

"Mutogatod a pénzt és a luxuscuccokat, és bohóckodsz vele videóban, ahogy megszégyeníti a dalod... 2023-ra már csak ennyi maradt Gáspár Laciból. Mi mindvégig a szakmáról és a zenészekről beszéltünk, ne érezd érintve magad" – zárta a mondandóját.