L.L. Junior újra a Fekete Vonat-botrányról beszélt

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, hatalmas botrányba fulladt a visszatérő Fekete Vonat Aréna-koncertje, miután hirtelen feloszlott a húsz év után újra egyesülő zenekar. Úgy tűnik, Mohamed Fatima lemondott a pénzéről, lezártnak tekinti a Fekete Vonat botrányát, most pedig L.L. Junior is újra megszólalt az ügyről.
Vágólapra másolva!

A hírek szerint Fatima és Beat ugyanis úgy érezték, az elszámolás után nem jutottak a remélt gázsihoz, ezért hatalmas botrányt robbantottak ki. A két énekes fejenként négymillió forint körüli előleget vett fel az Aréna-koncert előtt, ám a vártál kevesebb értékesített jegy miatt gazdaságilag nem volt sikeres a koncert, így a remélt gázsinak csak a töredékével számolhattak.

– mondta el a Blikknek az InConcert Kft. alapítója, Balassa János, aki szeretné, ha az utólag kirobbant balhé helyett inkább a koncert megismételhetetlen élményére emlékezne a közönség.

Forrás: L.L. Junior/Instagram

"A felesleges botrány mindenkit megviselt, ideje túllépni ezen, hiszen profi, fergeteges hangulatú koncert volt, ami sokat adott az egykori Fekete Vonat-tagoknak és a rajongóknak is. Rengeteg szép, szeretetteli pillanatot élhettünk át együtt, és a magam részéről csakis ezekre vagyok hajlandó emlékezni" - tette hozzá.

Szavait L.L. Junior is megerősítette, aki a saját, másfél millió forintos gázsiját jótékony célra fordította.

Imádkozom azért, hogy a jövőben mindegyikünk a legjobbat hozza ki magából, és hogy inkább arra gondoljunk, mennyit adott ez a koncert nekünk és a közönségnek, ami pénzben nem mérhető" - fogalmazott a rapper.