Már nem első a The Last of Us, egy fontos stábtag is dühös

The Last of Us sorozat
Vágólapra másolva!
Visszaszerezte az első helyet a Breaking Bad. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, elrajtolt a posztapokaliptikus sorozat, az első rész alapján igencsak elégedettek a rajongók, 2023 januárjának egyik legtöbbbet vitatott szériája lett a The Last Of Us.

The Last of Us sorozat HBO

Úgy tűnik, hogy a számítógépes játék rajongói nagyon elszántak és igen elégedettek a feldolgozással, mert két nap után első lett az IMDb-n, január 17-én este ez a frissen bemutatott sorozat - egyetlen résszel - olyan klasszikusokat előzött meg, mint a Maffiózók, a Totál szívás, a Trónok harca vagy a Rick és Morty. Ilyet új sorozat esetében, pláne egy rész alapján, nemigen láttunk korábban.

A második rész még mindig tetszett a játék rajongóinak, de már vannak kritikai hangok is. Kicsit gyengült is a listán, most a nézői szavaztok alapján első a Totál szívás, második a The Last of Us, harmadik pedig a Maffiózók.

Időközben a Gamestar.hu arról ír, hogy egy korábbi alkotó azért morog, mert egy fillért sem kapott a sorozat után. Az eredetileg 2013-ban, PlayStation 3-ra megjelent The Last of Us videojátékot ugyanis Neil Druckmann nem egyedül rendezte, hanem Bruce Straley-vel együtt. Straley a The Last of Us Part I végén így is megkapta a neki kijáró kreditet, a sorozat stáblistájában viszont nem.

Straley az LA Times-nak nyilatkozva fejezte ki csalódottságát, miszerint hiába kötődik mélyen a játékhoz és futott be hosszú karriert a Naughty Dognál, mégsem érdemelt annyit, hogy feltüntessék a nevét.