Pamela Anderson szerint egy ismert színész mutogatta neki a péniszét, meg is nevezte

Barb wire Super Heros BD Bande dessinée Horizontal panoramic
Barb wire 1996 Real David Hogan Pamela Anderson COLLECTION CHRISTOPHEL © Polygram Filmed Entertainment / Propaganda Films / Dark Horse Entertainment (Photo by Polygram Filmed Entertainment / / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
A Baywatch sztárja szerint megtörtént, a férfi tagadja a vádat.
Vágólapra másolva!

A Variety egy exkluzív részletet kapott a színész és modell hamarosan megjelenő memoárjából. Ebben Pamela Anderson azt állítja, hogy Tim Allen (Télapu 1-2-3, Totál káosz, Galaxy Quest – Galaktitkos küldetés, Kelekótya karácsony, Faterok motoron) a péniszét mutogatta neki, amikor még csak 23 éves volt.

Pamela Anderson 1996-ban Forrás: Collection ChristopheL via AFP/©

A Love, Pamela című könyvben azt írta, hogy a Home Improvement, Házi barkács forgatásának első napján kisétált az öltözőjéből, Tim Allen pedig a folyosón állt a köntösében. "Kinyitotta a köntösét, és gyorsan rám villantott - alatta teljesen meztelenül. Azt mondta, hogy ez így fair, mert már látott engem meztelenül. Most már kvittek vagyunk." A színésznő állítólag nevetett ezen, de érezte, hogy roppant kínos a helyzet.

Allen nyilván arra utalt, amikor Anderson 1989-ben, 22 évesen a Playboy magazin címlapján szerepelt. A színész szerint nem volt péniszmutogatás. "Nem, ez soha nem történt meg. Soha nem tennék ilyesmit" - mondta a Varietynek.