Ilyen állapotban volt a halála előtt az RTL Klub egykori sztárja

Kovács László Stone
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, 62 éves korában meghalt Kovács László Stone.
Vágólapra másolva!

Stone egy héttel ezelőtt kapott agyvérzést, szervezete pedig már nem bírta tovább, 62 éves korában meghalt. Az énekes korábban is egészségügyi gondokkal küzdött: több infarktuson esett át, valamint számos trombózisa is volt.

Stone korábban többször nyilatkozott az egészségi állapotáról. 5 évvel ezelőtt Vietnámban került kórházba egy durva trombózis miatt, amely a jobb karjában alakult ki.

Forrás: Kovács László Stone

"Éppen Vietnámba utaztam a fiammal, amikor trombózisom lett. Őszintén szólva már annyiszor repültem, hogy túl könnyedén vettem a dolgot, ettem és alkoholt ittam, viszont vizet alig fogyasztottam az úton, ami elég nagy bajt okozhat.

- nyilatkozta akkor a Blikknek az énekes, hozzátéve, hogy a vietnámi kórházban szörnyű állapotok uralkodtak.

"Amíg kórházba nem kerültem, napi nyolc, erős fájdalomcsillapítót szedtem, de nem javult a helyzet. Mindennap a lábfejemből vettek vért, és bár nekem teljesen jók a vénáim, hozzáértés nélkül szurkáltak, tönkretéve az ereimet. Szörnyen igénytelen hely volt, még patkányok is voltak a kórházban, de mivel morfiumot kaptam, úgy éreztem, lebegek, így nem borultam ki" - fogalmazott.

Stone állapota ezután tovább romlott: később már az aortája is 90 százalékban elzáródott, és a jobb kezén két ujja is befeketedett. Számos vérrögöt találtak az ereiben az orvosok, és még a gerincén is megműtötték.

Az énekes tíz kilót fogyott mire sikerült kilábalnia.

Ám amikor már úgy tűnt, hogy jól van, idén váratlanul agyvérzést kapott, majd nem sokkal később meghalt - írja a Blikk.