A népszerű énekesnő ámokfutása tavaly kezdődött, amikor úgy döntött, megszabadul hosszú hajától és szemöldökétől is, ezért kopaszra borotválta fejét. Már akkor is sokan kritizálták a döntését, amit azzal indokolt, hogy úgyis mindig parókát hord. Most a Párizsi Divathéten borzolta a kedélyeket borzalmas megjelenésével, amivel egy démont próbált imitálni.

A Schiaparelli divatház kollekcióját akarta népszerűsíteni Doja Cat, aki egészen öt órán át ült mozdulatalnul azért, hogy harmincezer Swarovski-kristállyal borítsák be teljes arcát, fejét és felső testét. A vörös ruháját kiegészítve, azonos színű kristályokkal díszítették az énekesnőt, ami extrém és megdöbbentő külsőt kölcsönzött az énekesnőnek.

A divatház kollekcióját Dane Isteni színjátéka illette, Doja Cat ruháját nem meglepő módon a Pokol. Így azoknak, akiket démonra emlékeztet a megjelenése nem is tévednek nagyot, hiszen épp ezt szerették volna ábrázolni. Kétségkívül az ő megjelenése eddig a legextrémebb a divathéten, bár megoszlanak a vélemények arról, hogy mennyire ízléses a végeredmény - írja a Just Jared.

A képek között lapozhat: